CerezForum'da Bildirim leri komik ve eglenceli bir yaziya dönüstürünce
Ah be dostum, CerezForum'a bir girdim, sanki telefonum zil çalarak samba yapmaya başladı! Bildirimler, gökkuşağı gibi ekrana yayılmış, her biri ayrı bir renk, ayrı bir coşku... Sanırsın ki bildirimler, "Hoş geldin, şen şakrak gelmişsin, forum seni özledi!" diye karşılıyor.
Yoksa ne sandın? CerezForum, sıradan bir forum mu? Asla! Burası bildirimlerin çılgınlar gibi dans ettiği, emoji yağmurunun hiç dinmediği, esprili yorumların havada uçuştuğu bir yer. Benim bildirim kutum da bu şenliğe kayıtsız kalamazdı elbet.
Bak şimdi, girdim foruma, bildirim sayısına baktım. Ne görsem beğenirsin? Tam tamına... (davul sesi) ... 37 tane! Evet, yanlış duymadın, tam 37 tane bildirim! Sanki CerezForum halkı, "Bu şenliğe sen de dahil ol!" dercesine bana yorumlar yazmış, konular açmış, etiketlemeler yapmış. Ben de bir an kendimi kırmızı halıda yürüyen ünlü bir yıldız gibi hissettim.
Tabii ki hemen hepsini bir bir okumaya başladım. Bir baktım, biri "Bu karikatür süper olmuş, kahkahadan öldüm!" yazmış. Bir diğeri, "Senin o esprili yorumlarına bayılıyorum, gülerken göbek attım!" demiş. Bir başkası da, "Yeni açtığım konuya mutlaka göz at, çok önemli bilgiler var, hayatını kurtarabilir!" diye beni heyecanlandırmış.
Bildirimler arasında, bazen kalpli emojiler, bazen şaşkın suratlar, bazen de alkışlar vardı. Sanırsın ki bir duygusal rollercoaster'a bindim, bir gülüyor bir şaşırıyor, bazen de gururlanıyordum. Forumdaşlarımın bu kadar sevgisi ve ilgisi karşısında, kalbim pıt pıt attı desem yeridir.
Tabii ki, bu kadar bildirim olunca insan biraz yorulmuyor değil. Parmaklarım ekranda kaydırmaktan yorulmuş, gözlerim de bildirimleri okumaktan yorulmuştu. Ama bu yorgunluğun hepsi tatlı bir yorgunluktu. Çünkü CerezForum, böyle tatlı bir yerdi işte. Bildirimler biriktikçe, sevgi ve muhabbet de birikiyordu sanki.
Yani kısacası dostum, CerezForum'a girdiğimde bildirim sayım 37'ydi ve her bir bildirim, ayrı bir macera, ayrı bir eğlence demekti benim için. O an anladım ki, CerezForum sadece bir forum değil, aynı zamanda kocaman bir aile gibiydi. Bizi bir araya getiren, güldüren, eğlendiren, muhabbet dolu bir aile... Ve ben bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum!
Şimdi ben kaçar, gidip o bildirimlere cevap yazayım. Belki de bu yazıdan sonra bildirim sayım 40'ı bile geçer! Kim bilir?