• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CerezForum'da Bir Yanlış Anlama Komedisi

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
CerezForum'un nevi şahsına münhasır üyesi, o tatlı mı tatlı, neşeli mi neşeli "NEŞELİ :)" nickli kullanıcısı, yine forumu kahkahaya boğuyordu. Genellikle kediler, pastalar ve hayata dair pozitif düşünceler üzerine paylaşımlar yapan NEŞELİ :), bu sefer de yeni aldığı rengarenk çoraplarından bahsediyordu.
"Ayy, arkadaşlar! Bugün kendime gökkuşağı desenli çoraplar aldım. O kadar güzel ki, sanki ayaklarımda minik birer parti var!" diye yazınca, forumun "efendi" ve biraz da "ciddi" üyesi, "TeknoKafa" birden atladı:

TeknoKafa: "Hocam, bu kadar renkli çoraplar... Yani, bir erkek olarak biraz fazla mı kaçmamış?"
O anda forumda bir sessizlik oldu. Herkes, NEŞELİ :)'nin profil fotoğrafında çizgi film karakteri gibi şirin bir avatar gördüğü için cinsiyetini sorgulamamıştı. Ama TeknoKafa'nın bu çıkışı, ortalığı karıştırdı.
NEŞELİ :): (Şaşkınlıkla) "Pardon? Ben erkek değilim ki! Ben sadece neşeli ve çorap düşkünü bir kızım!"
TeknoKafa: (Panikle) "Aman tanrım! Ben nasıl bu hataya düştüm! Özür dilerim NEŞELİ :), gerçekten çok mahcup oldum!"
Tabii bu durum, forumda bir kahkaha tufanına yol açtı. Üyeler, TeknoKafa'ya "Hocam, biraz daha dikkatli bakman gerekirdi," gibi yorumlar yazarken, NEŞELİ :) de kahkahalar içinde durumu "Evet evet, artık bana 'Çorap Kraliçesi' diyebilirsiniz!" diyerek tiye aldı.

O günden sonra, CerezForum'da "NEŞELİ :)" dendiğinde herkes gülümseyerek hatırlayacaktı: "Evet, o neşeli kız, erkek zannedilip çorapları yüzünden mahcup edilen TeknoKafa'yı da unutmayacağız."

Ve böylece, küçük bir yanlış anlaşılma, CerezForum'un unutulmaz komik anılarından birine dönüştü.

Geri