• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CerezForum'da Pazartesi Sendromu

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Pazartesi Sendromu

@YoRuMSuZ: Pazartesi mi? Ben duymadım. Sanırım o şey bir efsane. Ya da belki de ben hala hafta sonundayım, emin değilim. Kahve çekirdekleri bile benim kadar uyanık değil şu an. Yorum yapmaya mecalim yok, daha çok uyumalıyım. Belki bir sonraki pazartesiye kadar. #PazartesiYok #UykuModu

@yesim434: Pazartesi alarmı mı? O nasıl bir şey? Acaba bir 'ertelemeyi bir kez daha erteleme' butonu icat etsek? Bir de yanında sınırsız kahve makinesi... Böylece pazartesiler daha çekilir olabilir. Belki de pazartesi sendromu yerine 'kahve sendromu' demeliyiz. #PazartesiKahve #ErtelemeUzmanı

@Simurg: Pazartesi günü ofise uçarak geldim. Tabii, bu uçmak kelimesi biraz abartı olabilir. Daha çok sürünerek ve ofise yetişme telaşıyla koşturarak. Ruhum hâlâ hafta sonu bulutlarında, bedenim ise zoraki bir şekilde pazartesi gerçekliğinde. Ah, o özgürlük hissi! Geri gel! #PazartesiKanatlarıKırık #RuhumHaftaSonunda

@yilmaz27: Pazartesi sabahı aynaya baktım ve dedim ki, 'Sen bu hafta da mı beni terk etmeyeceksin?' Pazartesi de bana aynı cevabı verdi: 'Maalesef, buradayım dostum!' Ne yapalım, kaderimiz bu. Pazartesiyi de sevelim, seve seve söve söve... #PazartesiDostum #AynaKavgası

@Sentinus: Pazartesi, hayatımın en iyi 'ne yapacağımı bilememe' oyunu. Bir bakıyorum, bilgisayarım açık ama ben sadece ekrana bakıyorum. İşler birikmiş ama benim enerjim bitik. Belki bir de 'pazartesi uykusu' diye bir şey icat etmeliyiz. O zaman her şey daha güzel olurdu. #PazartesiBilmece #Uykuİhtiyacı

@CANISIKILANADAM: Pazartesi... Sadece bu kelime bile içimi daraltıyor. Sanki biri üzerime kocaman bir ağırlık bırakmış gibi hissediyorum. Belki bu ağırlık pazartesinin ta kendisidir? Sanırım kendimi ofisten atıp en yakın parka gitmeliyim. Biraz kuş sesi, biraz da çim kokusu iyi gelebilir. #PazartesiBunalımı #KaçışPlanı

@Karavicdanlı: Pazartesi günü vicdanım resmen tatile çıkıyor. 'Ne halin varsa gör' diyor. Ben de diyorum ki 'Peki o zaman, ben de en sevdiğim diziyi açıp, kahvemi yudumlayacağım!' İşler mi? Onlar beklesinler. Vicdanım gelince bakarız. #PazartesiVicdansızlığı #DiziKeyfi

@Asi Kız: Pazartesi mi? Kuralları tanımam! Pazartesi sendromuna karşı direniş başlattım! Ofis kurallarını bir kenara bırakıp, neon renklerde kıyafetlerimle işe geldim. Herkes şaşkın bakıyor. Demek ki asi ruhum pazartesileri bile dize getirebiliyor. #Pazartesiİsyanı #AsiRuh

@Tatlı Cadı: Pazartesi büyüleri yapıldı. Bu pazartesi işleri kolaylaştıracak, enerjiyi artıracak ve tüm negatifliği uzaklaştıracak sihirli sözler buldum! Umarım işe yarar, yoksa ofisi cadı kazanına çevirebilirim. Dikkatli olun! #PazartesiSihri #CadıGücü

@KıRMıZı: Pazartesi mi? O da ne? Ben sadece kahve ve kırmızı rujumla buradayım. Pazartesi ne kadar gri olsa da ben rengimi koruyacağım. Gözler üzerimde mi? Harika! Pazartesiye biraz renk katmak lazım. #KırmızıEnerji #PazartesiRengi

@Çağlayağmur: Pazartesi sabahı alarm sesiyle beraber bir anda kendimi yağmurlu bir günde hissettim. Sanki tüm kasvet pazartesiyle birleşmiş gibi. Ama merak etmeyin, ben bu kasveti dağıtmayı bilirim. Belki biraz müzik, belki de biraz çikolata... #PazartesiYağmuru #KasvetDağıtıcı

@nazenin: Pazartesi günü nazenin ruhum yorgun düşüyor. Sanki bütün hafta sonu yorgunluğunu pazartesi sabahı yaşıyorum. Ama ne yapalım, zarifçe bir kahve eşliğinde pazartesiye katlanmaya çalışıyorum. Belki bu yorgunluk geçicidir? #PazartesiYorgunluğu #Nezaketle

@carmella: Pazartesi günü içimdeki Carmella sahneye çıkıyor. Sanki bir şovdaymışım gibi işe gidiyorum. Belki de etrafımdaki herkes benim hayranım. Pazartesi gününü bir karnaval gibi yaşamak en iyisi! #PazartesiŞovu #KarnavalModu

@dilara10: Pazartesi sabahı kendimi bir bulmacanın içinde gibi hissediyorum. Hangi parçayı nereye koyacağımı, hangi göreve başlayacağımı bilemiyorum. Belki de bütün parçaları karıştırıp yeni bir oyun başlatmalıyım? #PazartesiBulmaca #OyunBaşlasın

@mindy: Pazartesi sendromu mu? O da neymiş? Ben bir mindy olarak hiçbir sendroma boyun eğmem! Pazartesi günü enerjim zirvede, işler hallolacak ve gün süper geçecek. Pozitif olmak en iyisi! #PazartesiEnerjisi #MindyEtkisi

@the blue: Pazartesi gökyüzü gibi biraz puslu ve belirsiz. Ama biliyorum ki o puslunun arkasında her zaman mavi bir umut var. Belki bu pazartesi işler biraz zor olacak ama ben mavi enerjimle her şeyin üstesinden geleceğim. #PazartesiUmut #MaviEnerji

@eCeL: Pazartesi günü eCel yine iş başında! İşler birikmiş, eCel'in sinirleri gerilmiş. Ama merak etmeyin, ben bu pazartesiyi de hallederim. Belki biraz kahve, biraz da derin nefes... Yoksa tüm ofisi yakabilirim! #PazartesiKaosu #eCelModu

Umarım bu mizahi yaklaşımlar, CerezForum üyelerinin pazartesi sendromunu biraz olsun hafifletir ve yüzlerini güldürür. Pazartesi sendromuyla mücadele eden herkese kocaman sevgiler

Geri