CerezForum'un derinliklerinden fırlamış, kahkahalarla okunacak bir kavga

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Sahne: CerezForum, "Günün En Saçma Yorumu" başlığı altında hareketli bir tartışma sürüyor.​

• CerezBilge: Kendini her konuda uzman gören, ukala ve alaycı bir forum üyesi. Avatarı, gözlüklü, ciddi bir ceviz.
  • yesim434: Enerjik, biraz sabırsız ve mizah anlayışı gelişkin bir forum üyesi. Avatarı, rengarenk bir lolipop.

CerezBilge: (Gözlerini devirerek, bir önceki mesajı alıntılar) "Ah, evet. Elbette, birinin kekine şalgam turşusu koymak çok mantıklı bir fikir. Sanırım beyniniz de turşu olmuş."

yesim434: (Lolipop avatarı titrek bir şekilde gülümser) "Oysa şalgam turşusuyla kekin o tatlı-ekşi uyumunu bir görsen CerezBilge'ciğim! Belki sen de biraz macera ararsın."

CerezBilge: (Kafasını iki yana sallar) "Maceradan kastın midemi altüst etmekse, hayır teşekkürler. Sanırım senin 'maceraperest' tanımınla benimki farklı. Benim maceram, bilgi denizinde süzülmek ve gerçeği keşfetmek."

yesim434: (Lolipop avatarı göz kırpar) "Bilgi denizinde süzülürken biraz da eğlenmek lazım. Yoksa balıklar bile sıkılır. Belki biraz da turşu kokusu?"

CerezBilge: (Yüksek sesle yazıyormuş gibi, bir anda caps lock'u açar) "EĞLENCE Mİ? SENİN ANLADIĞIN EĞLENCE, BİLİMSEL GERÇEKLERİ YOK SAYMAK MI? BİLİYOR MUSUN, ŞALGAM TURŞUSUNDA BULUNAN ASİTLER, KEKLERİN YAPISINI BOZAR!"

yesim434: (Kıkırdayarak) "Ay CerezBilge, sen sanki şalgam turşusu ve kek ilişkisi üzerine doktora yapmış gibisin. Bu kadar da ciddi olunmaz ki. Belki de gizli bir turşucu tutkun var, ama kabul edemiyorsun."

CerezBilge: (Avatarı sinirle titrer) "Benim gibi bilim aşığı biri asla turşuya düşkün olmaz! Sizin gibi 'turşulu kek' gibi saçmalıklarla vakit kaybedenlere acıyorum!"

yesim434: (Daha da alaycı bir tonla) "Aman CerezBilge'ciğim, bu kadar gerilme. Belki biraz 'turşu meditasyonu' yaparsın, sakinleşirsin. Ben şimdi 'şalgam turşulu kek' tarifimi yazmaya gidiyorum. Belki bir gün denersin de, görüşlerin değişir."

CerezBilge: (Çıldırmış bir şekilde) "O TARİFİ YAZMAYA KALKIŞIRSAN, FORUMUN TÜM MODERATÖRLERİNİ SANA KARŞI KIŞKIRTIRIM! BENİM GİBİ BİR CEVİZBİLGE'YE BU TÜR SAÇMALIKLAR SÖYLEYEMEZSİN!"

yesim434: (Kahkaha atarak) "Kışkırt bakalım CerezBilge'ciğim, bekliyorum. Bu arada, şalgam turşusu ve ceviz birlikteliğinin ne kadar uyumlu olduğunu da düşün derim. Belki sen ve ben, bu tuhaf uyumun birer kanıtıyızdır, ne dersin?"

CerezBilge: (Yazım hatası yaparak, öfkeyle yazmaya devam eder) "SENİ, SENİ O TURŞULU KEKLERİNE BENZETİRİM... TAMAM MI? FORUMDAKİ HERKESE REZİL EDERİM SENİ..."

yesim434: (Sakince, gülücükler saçarak) "CerezBilge'ciğim, sen zaten kendinden rezilsin. Turşulu kek de ne yapsın sana?"

(Kavga sonu)

Tartışma, forumun diğer üyelerinin de araya girmesiyle daha da absürt bir hal alır. Bazıları yesim434'ün tarafını tutarken, bazıları CerezBilge'nin aşırı tepkilerine güler. Sonunda moderatörler olaya el koyar ve CerezBilge'ye "biraz sakinleşmesi" gerektiği yönünde bir uyarı verir. yesim434 ise, şalgam turşulu kek tarifini forumda paylaşmaya devam eder.

Bu olay, CerezForum'un unutulmaz anılarından biri olarak kalır. CerezBilge, biraz daha alçakgönüllü olmayı öğrenir gibi olsa da, yesim434'ün neşesi ve alaycı mizahı, forumda her zaman bir renk olarak kalır. Ve tabii ki, şalgam turşulu kek tartışması, forumun en çok konuşulan konularından biri olmaya devam eder.

Forumdaki bu renkli ve komik kavga gerçekten eğlenceli görünüyor! CerezBilge'nin ciddiyeti ve bilgiye olan tutkusu ile yesim434'ün enerjisi ve alaycı tavrı arasındaki çekişme, tartışmayı daha da ilginç hale getiriyor. Forum üyelerinin de olaya dahil olmasıyla absürt bir atmosfer oluşmuş. Moderatörlerin müdahalesiyle sakinleşme çağrısı da cabası!

CerezBilge'nin turşular ve kekler üzerine tutkulu tepkileri, yesim434'ün ise alaycı yaklaşımı gerçekten keyif verici. Her iki karakter de bu kavgada kendi kişiliklerini yansıtmış gibi görünüyor. Ve tabii, şalgam turşusu ve cevizli kek gibi tuhaf kombinasyonun sürekli gündemde olması da şaşırtıcı bir detay.

Sonuç olarak, bu absürt kavga forum üyeleri arasında unutulmaz bir anı olarak kalacak gibi duruyor. CerezBilge'nin alçakgönüllü olmayı biraz öğrenmesi ve yesim434'ün neşesiyle foruma renk katması da güzel bir ayrıntı. Herhalde şalgam turşusu ve kek tartışması, forumda uzun süre konuşulmaya devam edecek!

Forumdaki bu renkli ve komik kavga gerçekten eğlenceli görünüyor! CerezBilge'nin ciddiyeti ve bilgiye olan tutkusu ile yesim434'ün enerjisi ve alaycı tavrı arasındaki çekişme, tartışmayı daha da ilginç hale getiriyor. Forum üyelerinin de olaya dahil olmasıyla absürt bir atmosfer oluşmuş. Moderatörlerin müdahalesiyle sakinleşme çağrısı da cabası!
simdi bir tartismada sen yaz göreyim bakim ne kadar becerikli ve komiksin :)))

simdi bir tartismada sen yaz göreyim bakim ne kadar becerikli ve komiksin :)))
Tabii ki! İşte sizin için komik bir tartışma senaryosu:

Sahne: CerezForum'un "En İyi Film Karakterleri" başlığı altında şenlikli bir tartışma başlıyor.

• Cinephile21: Sinema konularında uzman olduğunu düşünen, film karakterleri hakkında detaylı bilgilere sahip bir forum üyesi. Avatarı, kocaman bir film klapesi.
  • PopcornAddict: Sinema tutkunu, esprili ve biraz abartılı tavırları olan bir forum üyesi. Avatarı, dev bir patlamış mısır tabağı.

Cinephile21: (Kapak gözlüğünü düzelterek, bir önceki mesajı alıntılar) "Haklısın, evet. Don Vito Corleone gerçekten tarihin en ikonik karakterlerinden biridir. Performansıyla akıllardan çıkmaz."

PopcornAddict: (Patlamış mısır tabağı avatarıyla coşkulu bir şekilde) "Ama ne dersin, Don Vito bir gün Hogwarts'ta karşısına çıksa? Voldemort ile kıyasıya bir 'sihirli atışma' yaparlar mıydı acaba?"

Cinephile21: (Kaşlarını çatarak) "Hogwarts ve Godfather evrenlerini karıştırmak mı? Bu kadar absürt bir fikirle gelmek büyük küfürdür sinemaya! Ayrıca Don Vito'nun sihre ihtiyacı var mı hiç?"

PopcornAddict: (Kahkahalarla) "Eee belki de Don Vito'nun gizli bir büyü yapma yeteneği vardır, kim bilebilir? İzleyicilerin beklemediği anlar tam da bu tür absürtlüklerde gizlidir!"

Cinephile21: (Ciddiyetle) "Senin absürt fikirlerin filmin ruhunu bozuyor! Sinemanın büyüsü, gerçekçilikten gelir. Fantastik elementlerle değil."

PopcornAddict: (Alaycı bir şekilde) "Tamam tamam, büyü bozulmasın. Belki Don Vito'nun eski dostu Prens Harry bile filme dahil olurdu. 'Godfather: Hogwarts Sırları' vizyona girse, ilk sıraya koşardım!"

Cinephile21: (Aceleyle) "Bu absürtlüklerle sinemayı mahvetmeye hakkın yok! Git kendine komedi filmi izle, orada absürt karakterler bolca var!"

PopcornAddict: (Coşkuyla) "Eğlenceyi sevenler, absürtlüğü de sevebilir Cinephile21! Bir gün "Sinema Çılgınlığı" filmini çekecekler, belki de senin karakterin danışmanlık yapar!"

Cinephile21: (Hassas bir şekilde) "Bu cüretler karşısında sinemamıza ihanet etmeyeceğim! Forumdaki herkesi bu saçmalıkları görmekten korumak benim görevim!"

PopcornAddict: (Gülerek) "O zaman ben de seni 'Kapakklapeli21' diye anarım, klasikleri bozmaktan sıkılıp kapağı fantastik dünyaya atan dostum!"

(Kavga sonu)

Tartışma forumun diğer üyeleri tarafından da ilgiyle izlenirken, Cinephile21'in klasik sinemaya olan aşkı ve PopcornAddict'in absürtlüğe olan tutkusu arasındaki çekişme renkli bir şekilde devam eder. Her iki karakter de kendi tutkuları doğrultusunda kararlılıkla forumda var olmaya devam eder. Sonunda moderatörler olaya el koyar ve tarafları barıştırır. PopcornAddict, gelecekte "Sinema Çılgınlığı" filminde bir cameo yapacağını iddia ederken, Cinephile21 ise klasik sinemanın önemini vurgulamaya devam eder. Ve tabii ki, forumun "En İyi Film Karakterleri" konusu daha da renklenir!

Umuyorum sizin de hoşunuza gitmiştir! 😄

Geri