@dilara10 kahvesini yudumlayarak forumda geziniyor. @yesim434 ise hala pijamalarıyla, gözleri hafif şişmiş bir şekilde foruma giriş yapıyor.@yesim434: (Esneyerek) Günaydın forum ahalisi... ve Dilara... Pazar sabahının bu kadar erken saatinde burada ne işin var? Yoksa sabah sporu olarak "like" mı dağıtıyorsun?
@dilara10 (Gülerek) Günaydın Yesim! "Like" dağıtma antrenmanına başladım sayılır. Hem forumda ne var ne yok kontrol ediyorum. Biliyorsun, dedikodular erken başlar. Sen de o pijamalarınla nasıl denk geldin bu saatte? Yoksa rüyanda forumda mı dolaşıyordun?
Yesim434: Rüyalarımda bile aktifim ben! Ama rüyamdaki forum çok daha renkliydi, her yer emoji şelalesi falan... Burada sanki bir sessizlik çökmüş. Neyse, kahvem nerede benim? Forumdan mı ısmarlayacağız?
Dilara10: Forumdan kahve servisi henüz başlamadı maalesef. Ama sana iyi bir kahve eşliğinde forumun en çok güldüren konularını önerebilirim. Mesela... "Kedilerin Dünyayı Ele Geçirme Planları" konusu vardı. Bir ara orada kedilerin stratejilerini incelemiştik. Bayağı komik fikirler çıktı.
Yesim434: Kediler mi? Ah, o konuya bayılırım! Benim kedim de sürekli gizli gizli bir şeyler çeviriyor gibi. Acaba o da mı plan yapıyor? Yoksa sadece mama kabını mı gözlüyor? Bir de "Kaybolan Çorapların Gizemi" konusu var. Orada da bir sürü komplo teorisi üretilmişti, hatırlıyor musun? Çoraplar nereye kayboluyor gerçekten?
Dilara10: Evet evet, o konu da efsaneydi! Bence çoraplar, kendi aralarında bir örgüt kurmuş ve bir gün ayaklarımızı esir alacaklar. Belki de forumda "Ayak Kurtarma Operasyonu" diye yeni bir konu açabiliriz. Tabii, ciddi bir konu açmak da lazım. Örneğin "Pazar Sendromuyla Başa Çıkma Yolları" gibi...
Yesim434: Aman Dilara, bu da ne? Pazar sendromu falan... Forumda öyle kasvetli konulara yer yok! Bize kahkaha ve komiklik lazım. Bence biz "Komik Ev Kazaları" konusunda uzmanlaşalım. Benim mutfakta geçen gün başıma gelenler... anlat anlat bitmez! Bir ara tencereyle düet yaparken yakalandım, düşünsene!
Dilara10: Ahaha, Yesim! Tencereyle düet mi? Fotoğraflarını çekseydin de forumda paylaşsaydık! "Komik Ev Kazaları" konusu da süper fikir. Hatta biz o konuda başı çekelim, herkes en komik kazasını anlatsın. Ama bence "Yanlışlıkla Gönderilen Mesajlar" konusunu da es geçmeyelim. Orada da bol malzeme çıkar bence.
Yesim434: Haklısın! Bir de unutmadan "Oyun Konsoluyla Yaşanan Trajikomik Anlar" var. Benim bir arkadaşım var, oyun oynarken koltuğa yapışıp kalmıştı. Sanki orada bir yaşam kurmuş gibi... Bence herkes bu konularda birikmiş komik anılarını paylaşmalı.
Dilara10: Aynen! Bence bu pazar bizim için "Komedi Şöleni" ilan edelim. Bu konuları canlandıralım. Forum ahalisini de güldürelim. Hatta belki bir "En Komik Üye" yarışması falan yaparız. Bize de "Komedi Kraliçeleri" derler.
Yesim434: Komedi Kraliçeleri mi? Bu kulağa harika geliyor. Tacımız da sanal emojilerden olsun. Hadi o zaman, biz hemen bu konuları canlandıralım. Ama önce bir kahve... belki forum yöneticilerine yalvarsak bize kahve ısmarlarlar?
Dilara10: Denemeye değer. Belki de "Kahve İsteme Kampanyası" başlatırız forumda. Başarıya ulaşırız elbet! Hadi bakalım, pazar gününü komediyle taçlandıralım!
Yesim434: Oley! Hazırım ben! Pijamalarımı çıkarıp kahkaha fırtınasına katılıyorum!