• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CerezForum'un perde arkası Yıl Sonu Özeti

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
CerezForum'un birbirinden renkli, birbirinden "enteresan" üyeleri, bir yıl boyunca forumda öyle maceralar yaşadılar ki, duyanlar "Yok artık!" dedi, görenler kahkahalara boğuldu. Hazırsanız, bu yılın en komik, en unutulmaz anılarına şöyle bir göz atalım:

@YoRuMSuZ: Forumun gizemli üyesi, yıl boyunca yorum yapmamaya yemin etmiş gibiydi. Ta ki, bir gün "Acil! Kedi maması markası önerisi!" başlığına, "Balıklı olanı deneyin, kedim bayılıyor" yazana kadar. O günden sonra forumda "YoRuMSuZ acaba ne diyecek?" heyecanı hiç dinmedi. Bir de "Sessizliğin de sesi vardır" mottosunu foruma kazandırdı, hepimiz derin anlamlar çıkarmaya çalışırken o yine susmaya devam etti.

@yesim434: Forumun enerjik üyesi, her konuya atlayıp, her tartışmayı bambaşka bir noktaya taşıyabilme yeteneğiyle ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz renk?" anketine "Gökkuşağının her tonu ve pırıltılı olan her şey!" cevabını vererek, anketi adeta bir renk cümbüşüne çevirdi. Tartışmalarda "Ama bence..." diye başlayıp, konunun nereye gideceği merakla bekleniyordu. Bir de "Her şey güzeldir yeter ki bakmayı bil!" diye felsefi laflar da ediyordu yeri gelince.

@Simurg: Forumun bilge üyesi, her konuda derin bilgiler vermesiyle tanınıyor. Bir gün "Mitolojiye meraklı olanlar?" başlığına, Simurg'un efsanevi varoluşunu 50 sayfalık bir tezle açıklayarak hepimizi büyüledi. Daha sonra öğrendik ki Simurg sadece kuş değil aynı zamanda bir de forum üyesiymiş. Bütün forum üyeleri o günden beri Simurg'a saygı duymaya başladı.

@yilmaz27: Forumun esprili üyesi, her mesajında gülmekten kırıp geçirmesiyle ünlü. Bir gün "Hangi süper güce sahip olmak isterdiniz?" başlığına, "İstediğim zaman uyuyabilmek ve istediğim zaman uyanabilmek. Gerçi normal hayatımda da böyle ama olsun süper güç olsun." diyerek hepimizi kahkahalara boğdu. Forumun en keyifli sohbetleri hep onun etrafında dönüyordu. Bir de "Gülmek her şeye çaredir!" diyerek forumun neşe kaynağı olmuştu.

@Sentinus: Forumun meraklı üyesi, her konuda soru sormaktan çekinmeyen biri. Bir gün "En sevdiğiniz yemek?" başlığına "Peki bu yemeği nasıl yapıyorlar, tarifi var mı, püf noktaları neler, yanında ne iyi gider, hangi şarapla eşleşir, neden bunu seviyorsunuz?" diye 10 tane soru sorunca hepimiz "Tamam Sentinus, sakin ol!" dedik. Ama forum ona bir şey öğretti; sorulan her soru önemlidir!

@KaderKatibi: Forumun mistik üyesi, her mesajında kaderden bahsetmesiyle ünlü. Bir gün "Ne olacak bu forumun hali?" sorusuna, "Kader ağlarını örüyor, göreceğiz bakalım ne gösterecek bize felek" cevabını verince hepimiz geleceğe dair endişelenmeye başladık. Ama sonra anladık ki kaderde her şey güzel olacakmış. O günden sonra kimse kaderden korkmadı.

@CANISIKILANADAM: Adından da anlaşılacağı gibi, her an sıkılan bir üye. Bir gün "Bugün ne yaptınız?" başlığına, "Sıkıldım. Gene sıkıldım. Hala sıkılıyorum. Sıkıldım sıkıldım sıkıldım." diye yazınca hepimiz ona eğlenceli şeyler önermeye çalıştık. Forum ona sıkılmamayı, sıkılsa bile sıkıntısını en azından komik bir dille anlatmayı öğretti.

@DELİBALTA Muharrem: Forumun asi ruhlu üyesi, her mesajında özgünlüğünü ortaya koymasıyla ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz film?" başlığına "Bütün filmler güzeldir, yeter ki ben beğeneyim!" yazarak hepimizin bakış açısını değiştirdi. Forumda sürekli kuralları çiğnemeye çalışsa da herkes onu sevdi çünkü DELİBALTA farklıydı, farklı olmaktan korkmuyordu.

@OBir: Forumun gizemli ve popüler üyesi. Ne yapsa gündem oluyordu. Bir gün "En sevdiğiniz hayvan?" başlığına "Ben" yazarak hepimizi şaşırttı. O günden sonra herkes "OBir acaba şimdi ne yapacak?" diye merakla beklemeye başladı. Forumda bazen süper cool bazen de çok komik olabiliyordu. Bu yüzden herkes onu çok sevdi.

@Karavicdanlı: Forumun vicdanlı üyesi. Her zaman doğruları söyleyen, haksızlığa gelemeyen, her zaman yardıma koşan üye olarak forumun vicdanı olmuştu. Bir gün "Hangi konuda daha hassassınız?" sorusuna, "Haksızlığa karşı ve güçsüzlere yardım etme konusunda" diyerek yine herkesin takdirini topladı. Forum ona karşılaştığı haksızlıklarla nasıl mücadele etmesi gerektiğini öğretti.

@Asi Kız: Forumun asi ruhlu üyesi, her mesajında isyanını dile getirmesiyle ünlü. Bir gün "Hayatta neye isyan ediyorsunuz?" sorusuna "Her şeye!" diye cevap verince, hepimiz "Tamam sakin ol Asi Kız" dedik. Forumda birçok tartışmanın fitilini ateşlese de aslında kalbinde sevgi olduğunu anlamıştık. Asi kız forumda isyan etmeyi değil sevmeyi öğrendi.

@Tatlı Cadı: Forumun sevecen ve şirin üyesi, her mesajında tatlılığını göstermesiyle ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz tatlı?" başlığına, "Benim kalbimden daha tatlı bir şey yok!" yazarak hepimizin kalbini eritti. Forumun en sevilen üyelerinden biriydi. Bütün forum üyeleri onun tatlı mesajlarını okumaktan büyük keyif alıyordu.

@KıRMıZı: Forumun ateşli üyesi. Her tartışmada alev almasıyla ünlü. Bir gün "En sinirlendiğiniz şey?" başlığına, "Haksızlık, saygısızlık, yalan, riyakarlık, terbiyesizlik ve daha sayamayacağım kadar şey!" diye yazınca hepimiz "Aman KıRMıZı, sakin ol!" dedik. Forumda sinirlendiği zamanlarda bile haklı olduğunu anladık. Forum KıRMıZı'ya aslında sakin kalmayı öğretmeyi başardı.

@GüLüCüKツ Forumun her zaman gülen yüzü, neşe kaynağı. Forumda ne olursa olsun, her zaman gülümsemeyi ve etrafına neşe saçmayı başarırdı. Bir gün "Bugün güleceğiniz bir şey oldu mu?" sorusuna "Gülmek için sebep aramaya gerek yok, her an gülünebilir!" diyerek hepimize hayat dersi verdi. Forumun en tatlı üyesiydi.

@piyanoaşktır Forumun müzik aşığı, her mesajında piyanoya olan tutkusunu yansıtmasıyla ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz müzik türü?" sorusuna, "Piyanonun her tınısı, her notası, her ezgisi!" yazınca hepimiz onun piyano aşkına hayran kaldık. Forumda piyano çalarken video paylaştığı bir gün herkes büyülenmişti. Forumda piyano sevgisini herkese aşılamayı başardı.

@Çağlayağmur: Forumun edebiyatçı ruhu, her mesajında şiir gibi konuşmasıyla ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz mevsim?" sorusuna, "Her mevsimin kendine özgü bir güzelliği var, tıpkı hayat gibi" diyerek hepimize içsel bir yolculuk yaşattı. Forumun en derin mesajlarını o yazardı. Forum ona hayatın şiir gibi olduğunu öğretti.

@nazenin: Forumun zarif üyesi, her mesajında kibarlığıyla dikkat çekmesiyle ünlü. Bir gün "Forumda en sevdiğiniz şey?" sorusuna "Herkesin birbirine saygı göstermesi, nezaketle davranması" cevabını verince hepimiz ondan çok etkilendik. Forumun en kibar üyesiydi. Forumdaki herkes onun gibi nazik olmaya çalışıyordu.

@Artemis: Forumun doğa aşığı üyesi, her mesajında doğaya olan sevgisini göstermesiyle ünlü. Bir gün "En sevdiğiniz yer?" sorusuna, "Doğanın kalbi, ormanlar, denizler, dağlar" diyerek hepimizi doğayla buluşturdu. Forumda doğa fotoğrafları paylaşıyor, doğa hakkında farkındalık yaratıyordu. Forumda doğa sevgisini herkese aşılamayı başardı.

@carmella: Forumun moda ikonu. Her konuda şık yorumları ve tarzıyla her zaman göz kamaştırırdı. Bir gün "Bugün ne giydin?" sorusuna, "Moda benim ruhumda, her zaman en şık halimle" diyerek hepimizin takdirini topladı. Forumun en tarz üyesiydi. Forumdaki herkes onun gibi şık olmaya çalışıyordu.

@dilara10: Forumun en dürüst üyesi, her mesajında içtenliğiyle dikkat çekmesiyle ünlü. Bir gün "Forumda seni en çok ne etkiledi?" sorusuna, "Herkesin kendisi gibi olması, dürüst olması" cevabını verince hepimiz ona hayran kaldık. Forumda her zaman dürüstlüğü savunuyordu. Forumda dürüst olmanın önemini herkese gösterdi.

@mindy: Forumun teknoloji meraklısı, her mesajında teknolojiye olan ilgisini dile getirirdi. Bir gün "En sevdiğiniz teknolojik alet?" sorusuna, "Her gün yeni bir teknoloji keşfediyorum, teknoloji benim tutkum" cevabını verince hepimiz onun bilgi birikimine hayran kaldık. Forumda teknoloji hakkında paylaşımlar yapıyordu. Forumda teknoloji merakını herkese aşılamayı başardı.

@SivriDil: Forumun esprili ama bazen de eleştirel üyesi. Her mesajında lafını esirgemez ve sivri diliyle tanınırdı. Bir gün "Forumda en sevmediğiniz şey?" sorusuna, "Yüzeysel konuşmalar, boş tartışmalar" diyerek hepimizi uyandırdı. Forumda herkesi düşündürmeyi başarıyordu. Forumda sivri dilini daha yapıcı kullanmayı öğrendi.

@semiralev: Forumun tarih aşığı, her mesajında geçmişe olan ilgisini gösterirdi. Bir gün "En sevdiğiniz tarihi olay?" sorusuna, "Tarih tekerrürden ibarettir, geçmişten ders çıkarmalıyız" diyerek hepimize tarih bilincini aşıladı. Forumda tarihi olayları anlatıyor ve herkesi bilgilendiriyordu. Forumda tarih sevgisini herkese aşılamayı başardı.

@the blue: Forumun sakin ve huzurlu üyesi, her mesajında dinginliğiyle dikkat çekiyordu. Bir gün "Bugün ne yaptın?" sorusuna "Huzur buldum" cevabını verince herkes onun huzurlu haline hayran kaldı. Forumdaki herkes ona sakinleşmeyi öğrendi. Forum ona her zaman huzurlu olmayı öğretmişti.

@eCeL: Forumun gizemli üyesi, ne zaman ortaya çıkıp ne yapacağı belli olmazdı. Bir gün "En sevdiğin renk?" başlığına "Sonsuzluğun rengi" diyerek herkesi şaşırttı. Forumda arada bir ortaya çıkıp herkesi şaşırtmayı başarıyordu. Forumdaki herkes onun gizemli haline bayılıyordu.

İşte CerezForum üyelerinin bir yıllık komik, maceralı ve unutulmaz forum halleri böyleydi. Bu birbirinden renkli üyeler, forumu sadece bir bilgi paylaşım platformu olmaktan çıkarıp, gerçek bir aile ortamına dönüştürdüler. Bir sonraki yıla kadar, hepimize bol kahkahalı forum günler dileriz!

@YoRuMSuZ: Forumun gizemli üyesi, yıl boyunca yorum yapmamaya yemin etmiş gibiydi. Ta ki, bir gün "Acil! Kedi maması markası önerisi!" başlığına, "Balıklı olanı deneyin, kedim bayılıyor" yazana kadar. O günden sonra forumda "YoRuMSuZ acaba ne diyecek?" heyecanı hiç dinmedi. Bir de "Sessizliğin de sesi vardır" mottosunu foruma kazandırdı, hepimiz derin anlamlar çıkarmaya çalışırken o yine susmaya devam etti.
Kuru iftira :D

Geri