• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CerezForum'un sevilen üyeleriyle rakı masası diyalogları

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Mekân: Deniz kenarında, hafif rüzgarlı, keyifli bir akşam... Rakı sofrası kurulmuş, mezeler dizilmiş, muhabbet koyulaşmaya başlamış.
Katılımcılar: @YoRuMSuZ, @Simurg, @yilmaz27, @Sentinus, @KaderKatibi, @CANISIKILANADAM, @DELİBALTA Muharrem, @OBir ve @Karavicdanlı

CerezForum'un sevilen üyeleriyle rakı masası diyalogları

Diyaloglar
İlk Kadeh ve Yorumlar

@YoRuMSuZ:
(Bardağını kaldırıp etrafa bakarak) "Evet, sonunda sessizliğin sesi duyuldu. Rakı masası... Yorumsuz kalmamak ne güzel."
@Simurg: (Gülümseyerek) "Yorumsuz kalmayız da, yorumlarımız biraz 'uçuk' olabilir bu akşam."
@yilmaz27: "Uçuk mu? Ben rakıdan sonra daha 'yerli ve milli' oluyorum. En azından biraz daha..."
@Sentinus: "Belki de her birimiz, bu masada birer 'sentinus' oluşturuyoruz. Birbirimize bağlanıyoruz, anlam kazanıyoruz."
@KaderKatibi: (Kadehini kaldırıp) "Kader bu masa için bizi bir araya getirdi. Ne yazılırsa yazılsın, bu anı yazacağız."

Mezeler ve Tatlı Çekişmeler:

@CANISIKILANADAM:
(Mezelere bakarak) "Vallahi ben sıkıldım, bu kadar meze var ama ne yesem karar veremiyorum."
@DELİBALTA Muharrem: "Sıkılma, sıkılma! Rakı sofrası bu, her şeyin tadına bakacaksın. Hatta ben sana biraz delibalta taktiğiyle mezeleri karıştırıp vereyim."
@OBir: (Mütevazı bir şekilde) "Ben sadece zeytinyağlı enginarla idare edebilirim. Bir de rakı... Fazlasına gerek yok."
@Karavicdanlı: "Karavicdanım rahat değil, bu kadar meze dururken hepsini yemeden gitmek olmaz!"

Rakı Etkisiyle Gelen Felsefe:

@YoRuMSuZ:
(Gözleri uzaklara dalarak) "Bazen düşünüyorum da, hayat bir rakı kadehi gibi. Doluyor, boşalıyor, bazen de devriliyor."
@Simurg: "Devrilirse devrilsin, yeniden doldururuz. Biz Simurg değil miyiz? Küllerimizden yeniden doğarız!"
@yilmaz27: "Ben de bazen düşünüyorum, bu rakı niye bu kadar lezzetli? Acaba içinde gizli bir 'yerli ve milli' sır mı var?"
@Sentinus: "Belki de sır, bu sohbetin kendisindedir. Her bir kelime, bir 'sentinus' etkisi yaratıyor, anlam katıyor."
@KaderKatibi: (Kalemiyle masaya hafifçe vurarak) "Benim kaderimde bu sohbetler yazılı. Yazılmışsa yaşanır."

Komik İtiraflar ve Kahkahalar:
@CANISIKILANADAM:
"Ben itiraf ediyorum, bazen forumda yazarken kendimi çok ciddiye alıyorum. Halbuki içimde koca bir palyaço yatıyor."
@DELİBALTA Muharrem: "Benim itirafım da şu: Aslında forumda hiç delibalta değilim, çok sakin bir insanım."
@OBir: "Ben de itiraf ediyorum, normalde çok konuşkanım ama burda kendimi bir 'obir' gibi hissediyorum."
@Karavicdanlı: "Ben itiraf ediyorum, bu kadar meze dururken hiç kimse benden önce rakıya uzanmayacak!"

Gece Yarısı Muhabbetleri:
@YoRuMSuZ:
"Gece ilerledikçe, yorumlar da derinleşiyor. Sanki yıldızlar bile bizi dinliyor."
@Simurg: "Yıldızlar da forumda takılıyor, YoRuMSuZ. Emin ol, onlar da bizim muhabbetimize katılıyor."
@yilmaz27: "Belki de rakı içenler, yıldızlara daha yakınlaşıyor. Kim bilir?"
@Sentinus: "Belki de yıldızlar, bizim 'sentinus'umuzu, yani ortak anlamımızı tamamlıyor."
@KaderKatibi: "Bu gece yazılan kader, rakı masasında yazıldı. Unutulmaz."

Son Kadeh ve Vedalaşma:
@YoRuMSuZ:
"Son kadeh, sessizliğe bir veda."
@Simurg: "Küllerimizden yeniden doğmak üzere, yeniden toplanırız."
@yilmaz27: "Yerli ve milli muhabbetimiz devam edecek."
@Sentinus: "Ortak anlamımız, her zaman bizimle."
@KaderKatibi: "Bir sonraki rakı masasına kadar, kader bizi yine bir araya getirsin!"

CerezForum'un erkek üyeleri, sevgili @CerezBilge, @Simurg, @yilmaz27, @Sentinus, @KaderKatibi, @CANISIKILANADAM, nam-ı diğer Muharrem @DELİBALTA, @OBir ve tartışmasız forumun en karizmatik üyesi @Karavicdanlı, nam-ı diğer "Kara Vicdanlı Ama Kalbi Pamuktan" ekibi... Bir süredir sessizliğe gömülmüş, adeta Ta ki o haber CerezForumda duyulana kadar!

Forumun "Kızlar Kayakta, Biz Mangalda" etkinliği haberleri, kulaklarına adeta bir çığ gibi düşmüştü. Kızlar, yanakları al al olmuş, kayak takımlarıyla pozlar verirken; mangallar, közleri harlı harlı yanarken; ortalıkta neşeli kahkahalar yankılanırken, bizimkiler, evlerinde çaylarını yudumlayıp, "Acaba Netflix'te ne izlesek?" diye düşünüyorlardı. İşte o an, forumun en cesur ve dertli üyesi @CANISIKILANADAM'dan bir mesaj geldi:

"Ya arkadaşlar, kızlar kayak kayıp mangal yapıyorlar, biz neden hala evde oturuyoruz? Bu haksızlık değil mi? Bir eğlence de biz düzenleyelim!"

İşte bu sözler, fitili ateşlemişti. Forum ahalisi, mesajın altında "Haklısın abi!" "Biz de istiyoruz!" "Hemen organize olalım!" nidalarıyla yankılanmaya başladı. @Simurg, her zamanki bilge tavrıyla, "Arkadaşlar sakin olun, plan yapalım," derken; @yilmaz27, "İlk iş, en iyi mangalı ayarlamak, gerisi kolay," diye atıldı. @Sentinus, "Ben de o mükemmel sos tarifimi ortaya çıkarırım," diyerek işe koyulurken; @KaderKatibi, "Bana güzel bir organizasyon yeri bulmak düşer," dedi.

Ancak olayların seyri, @DELİBALTA Muharrem'in beklenmedik çıkışıyla değişti. "Ne mangalı, ne sosu! Biz çılgın şeyler yapalım! Mesela, uzaylı kostümleri giyip, parkta halay çekelim! Ya da belediyenin havuzunu buz pistine çevirip, buz pateni yarışması düzenleyelim!" diye haykırınca forumda ortalık karıştı. @OBir, "Muharrem abi, yine mi başladın?" diye sitem ederken, @Karavicdanlı, "Bu fikir de fena değil aslında... Ama önce bir bütçe çıkaralım," diye araya girdi.

Ve tabii ki, tüm bu hengamenin ortasında, CerezForum'un en deneyimli üyesi @CerezBilge vardı. O da, "Arkadaşlar, gençler, delikanlılar... Sakin olun! Önce ne yapmak istediğimize karar verelim. Sonra da o şanlı, o muhteşem, o unutulmaz etkinliği hayata geçirelim," diyerek herkesi toparlamaya çalışıyordu.

Sonuç olarak, erkekler, "Biz de eğleneceğiz!" mottosuyla harekete geçti. Ortaya çıkacak etkinlikler şimdiden merak konusu. Kim bilir belki, @DELİBALTA Muharrem'in uzaylı kostümlü halay fikri de hayata geçirilir. Ya da @Sentinus'un o meşhur sosu, mangal etleriyle buluşarak dillere destan bir lezzet şölenine dönüşür. Belki de @Karavicdanlı'nın bütçe planlamasıyla, forumun tarihindeki en büyük etkinlik düzenlenir.

CerezForum ahalisi, bu eğlenceli karmaşayı izlerken, merakla erkeklerin ne yapacağını bekliyor. Ancak kesin olan bir şey var ki, bu erkekler, eğlenmeyi de, güldürmeyi de iyi biliyor! "Kızlar kayak yapar, erkekler de kendine has bir eğlence bulur!" sözü, CerezForum tarihine altın harflerle yazılacak gibi duruyor. Olayların devamını takipte kalın! Belki de bu sefer, erkeklerin eğlencesi, kızların kayak macerasını bile gölgede bırakabilir! Bekleyip görelim...

Geri