• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

ÇerezGrup

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Arkadaşlar herhangi bir grup başlığına tıkladığınızda grup adının hemen altında "Yeni Başlık" linkini göreceksiniz. Buradan aynı grup içinde tıpkı forumdaki gibi yeni tartışma konusu başlatabilirsiniz.

Örnek olarak "Çaya Bisküvi Batıranlar" grubuna ben yeni bir başlık açtım bile :)

Teşekkürler yorumsuz..Gs ile iki ayrı grup var bunları birleştirebilir misin? ben baktım ama yapabilecek bir yer bulamadım..

ayrıca kastamonu ve sinoplular grubunuda karadenizliler grubunun altına alsak daha iyi olur sanırım...

bütün gruplara resim eklemeye çalıştım..eksik varsa veya eklediğim resimlerden beğenilmeyen varsa buraya yazarsanız değiştirebilirim...

Maalesef grup birleşimi mümkün değil ya da ben göremedim bu seçeneği.

Sosyal Grup Davetiyeleri:

Daha önce kurduğunuz gruplara üye davet ettiğinizde üyeye özel mesaj gönderiliyordu ancak son versiyonda davet olayı çok daha kolay hale geldi.

İstediğiniz kadar üyeye aynı ekrandan davetiye gönderebilirsiniz. Bu durumda üyenin "Bildirileriniz > Sosyal Grup Davetleri" ekranında davet edildiğine dair bir ileti verilecektir. Aynı ekrandan daveti tekrar iptale emeniz de mümkündür. Bu durumda davet gönderdiğiniz üyenin Bildirim ekranındaki davet kartı otomatik olarak silinir.

Üye davet ekranından grubu ziyaret ederek üyeliği kendisi başlatabilir veya reddedebilir.

------------------

Özellikle sosyal grupların daha işlevsel olması ve kolay üye arttırımı açısından güzel bir özellik.

Geri