FelsEce Üye 12 Şbt 2009 #1 buarada cılgınım_www benim o bilenlere duyurulur şifremi unuttugum için o nickle giremedim adminim ben nasıl açıcam o nickimi biri bana yardım etsin
buarada cılgınım_www benim o bilenlere duyurulur şifremi unuttugum için o nickle giremedim adminim ben nasıl açıcam o nickimi biri bana yardım etsin
wien06 V.I.P V.I.P 12 Şbt 2009 #2 FelsEce_ dediki: buarada cılgınım_www benim o bilenlere duyurulur şifremi unuttugum için o nickle giremedim adminim ben nasıl açıcam o nickimi biri bana yardım etsin Genişletmek için tıklayın... Ben bir bakiyim halledebilirsem haber veririm.
FelsEce_ dediki: buarada cılgınım_www benim o bilenlere duyurulur şifremi unuttugum için o nickle giremedim adminim ben nasıl açıcam o nickimi biri bana yardım etsin Genişletmek için tıklayın... Ben bir bakiyim halledebilirsem haber veririm.
wien06 V.I.P V.I.P 12 Şbt 2009 #4 FelsEce_ dediki: eee görmeyeli admin olmuşsun artık bakıverirsin zahmet olmazsa Adminim Genişletmek için tıklayın... Biraz önce sna bir pm attim oraya yeni sifreni yazdim o sifreyi yazarak girmeyi bir dene bakalim insallah dogru yapmisimdir
FelsEce_ dediki: eee görmeyeli admin olmuşsun artık bakıverirsin zahmet olmazsa Adminim Genişletmek için tıklayın... Biraz önce sna bir pm attim oraya yeni sifreni yazdim o sifreyi yazarak girmeyi bir dene bakalim insallah dogru yapmisimdir
Safir Özel Üye Özel üye 13 Şbt 2009 #6 Ben geldiğimde sen yoktun ama eski bir üyeyi tekrar burda görmek güzel Hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin çılgınım_www
Ben geldiğimde sen yoktun ama eski bir üyeyi tekrar burda görmek güzel Hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin çılgınım_www
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Şbt 2009 #7 Safir çok teşekür ederim hoşbuldum benim içinde tekrardan burada olmak güzel fazla ayrı kaldım zaten yeter bukadar ayrılık
Safir çok teşekür ederim hoşbuldum benim içinde tekrardan burada olmak güzel fazla ayrı kaldım zaten yeter bukadar ayrılık