kelebek -ütopik- V.I.P 15 Nsn 2007 #1 Canım arkadaşım cırcırböcee'nin doğum gününü kutlar nice senelerde herşeyin gönlünden geçtiği kadar güzel olmasını dilerim.
Canım arkadaşım cırcırböcee'nin doğum gününü kutlar nice senelerde herşeyin gönlünden geçtiği kadar güzel olmasını dilerim.
cırcırböcee V.I.P V.I.P 15 Nsn 2007 #3 Canım benim vallahi gözlerim doldu iyi ki varsın bitanem... Tam benlik bi hediye ihtiyacım vardı çok makbule geçti
Canım benim vallahi gözlerim doldu iyi ki varsın bitanem... Tam benlik bi hediye ihtiyacım vardı çok makbule geçti
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2007 #4 Yeni yaşının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle. NİCE YILLARA - İYİ Kİ DOĞDUN.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2007 #6 Mutlu yillar Circir böcegi Dogum günün kutlu olsunn Buda benim hediyem olsun
BIYIKLI V.I.P V.I.P 15 Nsn 2007 #7 Eli boş gelmek olmaz. Buda benden olsun. Nice sağlıklı yıllarda sevdiklerinle beraber Olmanı dilerim.
Eli boş gelmek olmaz. Buda benden olsun. Nice sağlıklı yıllarda sevdiklerinle beraber Olmanı dilerim.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Nsn 2007 #8 İyiki doğdun cırcırböceeeeeeee-iyiki doğdun cırcırböceeeeeeee-iyiki doğdun İyiki doğdun-mutlu ve beraber yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bu da benden.Param buna yetti
İyiki doğdun cırcırböceeeeeeee-iyiki doğdun cırcırböceeeeeeee-iyiki doğdun İyiki doğdun-mutlu ve beraber yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bu da benden.Param buna yetti
cırcırböcee V.I.P V.I.P 15 Nsn 2007 #9 Hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar. Mutlu ve huzurlu günlerde hep beraber olmak ümidiyle... Hediyeler için kendime özel bir arazi aldım, masraf çıkardınız bana durduk yerde
Hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar. Mutlu ve huzurlu günlerde hep beraber olmak ümidiyle... Hediyeler için kendime özel bir arazi aldım, masraf çıkardınız bana durduk yerde