Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Komik Ninniler ve SözleriŞaşkın Tavşan NinnisiSözleri:Şaşkın tavşan zıpladı,Kulağı yamuk baktı."Nereye gitsem?" diye sordu,Yatağına girdi uyudu.Tavşan gibi yattın şimdi,Gözlerini kapattın mı?Hadi uyu, rüyanda havuç gör,Gülme sakın, uykuya gir!Ağlayan Soğan NinnisiSözleri:Ağlayan bir soğan vardı,Kabukları yere düştü."Neden ağlıyorsun?" dediler,"Uyuyamıyorum!" dedi.Sen de soğan gibi ağlama,Gözlerini açma hiç,Uykuların en tatlısına,Git şimdi, hadi hiç direnme.Koca Kedi NinnisiSözleri:Koca kedi yedi balığı,Midesi davul gibi şişti."Miyav" diye bağırsa da,Uykusu geldi, yığıldı.Sen de kedi gibi mışıl mışıl,Uyu şimdi, tatlı uyu,Rüyalarında süt iç, keyfine bak,Hadi bakalım, yavaşça uyu.Uçan Horoz NinnisiSözleri:Uçan horoz gördüm ben,Tavuklar şaşkın baktı."Nereye uçuyorsun?" dediler,"Uykuya!" dedi, yattı.Sen de horoz gibi uçma sakın,Yatağında kal şimdi,Uykular güzel, rahat, sakin,Hadi bakalım, yavaşça dinlen.Yaramaz Maymun NinnisiSözleri:Yaramaz maymun ne yaptı?Ağaca tırmandı, saldı."Çok yoruldum!" dedi sonra,Yatağına geçti uyudu.Maymun gibi yaramazlık yapma,Uyu şimdi, güzel uyu,Rüyanda muz yiyip dur,Hadi bakalım, gözlerini yum.Komik Ninniler ve SözleriŞaşkın Tavşan NinnisiSözleri:Şaşkın tavşan zıpladı,Kulağı yamuk baktı."Nereye gitsem?" diye sordu,Yatağına girdi uyudu.Tavşan gibi yattın şimdi,Gözlerini kapattın mı?Hadi uyu, rüyanda havuç gör,Gülme sakın, uykuya gir!Ağlayan Soğan NinnisiSözleri:Ağlayan bir soğan vardı,Kabukları yere düştü."Neden ağlıyorsun?" dediler,"Uyuyamıyorum!" dedi.Sen de soğan gibi ağlama,Gözlerini açma hiç,Uykuların en tatlısına,Git şimdi, hadi hiç direnme.Koca Kedi NinnisiSözleri:Koca kedi yedi balığı,Midesi davul gibi şişti."Miyav" diye bağırsa da,Uykusu geldi, yığıldı.Sen de kedi gibi mışıl mışıl,Uyu şimdi, tatlı uyu,Rüyalarında süt iç, keyfine bak,Hadi bakalım, yavaşça uyu.Uçan Horoz NinnisiSözleri:Uçan horoz gördüm ben,Tavuklar şaşkın baktı."Nereye uçuyorsun?" dediler,"Uykuya!" dedi, yattı.Sen de horoz gibi uçma sakın,Yatağında kal şimdi,Uykular güzel, rahat, sakin,Hadi bakalım, yavaşça dinlen.Yaramaz Maymun NinnisiSözleri:Yaramaz maymun ne yaptı?Ağaca tırmandı, saldı."Çok yoruldum!" dedi sonra,Yatağına geçti uyudu.Maymun gibi yaramazlık yapma,Uyu şimdi, güzel uyu,Rüyanda muz yiyip dur,Hadi bakalım, gözlerini yum.
Komik Ninniler ve Sözleri