• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

cok konu varda :(

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
aslinda okdar cok itiraf edilecek konu varki ama kim nerde ne zaman iste sorun burda..

ama ben sunu itiraf edeyimki benim forumdan sogumam icin elden gelen yapiliyor simdiye kadar basarilmadi ama bundan sonrasi bilmiyorum belli degil :((

Ben hak etmedim :(((

bazen yada cogu kez diyeyim benimde bir insan oldugum unutuluyor :( ama bende bir insanim tipki herkes gibi belki tek kotu yanim var icinde zirnik kadar kötuluk olmayan kimse icin kotuluk ve fidne ficir dusunmeyen herkesin iyiligini isteyen ve uzuldukce agladikca konusmayip herseyi icine atan :(

Burası bir aile yesim434. Her ailede olmaz mı arada yaşanan sorunlar. Belki de bu süreçten geçmek bile gerekiyor bağların ne kadar güçlü olup olmadığını görmek için. Ama gönül isterki herşey dört dörtlük olsun bu da mümkün değil.

Sevgili yeşim 434, ben bu foruma ilk geldiğimde ilk tanıdıklarım arasında sen vardın,yorumlarınla katılımınla tanıdım seni.Yani bu evin sahiplerindensin bence.O halde ev sahibi olarak soğumaktan,vazgeçmekten bahseden en son kişi bile olmamalısın.Ben de küçük sorunlar yaşadım ama doğrusu bir süre sonra elim yine sık kullanılanlarda cerezforumu aradı.Sen de vazgeçme.Burası Yorumsuz'un dediği gibi bir aileye benziyor.Ufak-tefek sorunlar aileyi dağıtmaz.Günümüz ilişkilerinin çabuk yıkılması,kısa sürmesi düzenini biz burada yıkalım olur mu canım?

Sevgili Yeşim434 seninle baya muhabbet ettik.İlk üye olduğunu söylemiştin çok kıskandım:D Sen konularınla yorumlarınla buraya renk katan renkli bi kişiliksin.Yorumsuzda demiş zaten burası bir aile ortamı gerçekten öyle olmasa bu kadar kısa sürede beni aranıza alırmıydınız.Ne olursa olsun sen soğuma.

Geri