• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Dalga geçmeyin bozuşuruz he:D

SaMeT10

Usta
istanbulda capitolü bilenleriniz vardır ve onun biraz aşağısında okul var ve okulun otoparkı kapalı bi otopark pekte tenhadır. bi akşam altunizadede kültür merkezimi ne var hemen orada konser vardı işte oraya gittik. milleti indirdi arabayı park edicem girdim işte o kapalı otoparka yalnız yaklaşık 100km mesafeden geldim konsere yetişicem diye neyse bu arada fecide sıkışmışım yetişmek için hiç benzincilerde bile durmadım. bu arada kız arkadaşımıda bir yerden aldım güzergah üstünden. işte kız arkadşaımın ablası akrdeşi onları indirdik benim park edip kosnere gitmem lazım. neyse arabayı park ettim ama artık dayanacak gücüm yoktu. arabadan indik dedim sen git ben gelicem. sen napıcaksınki dedi dedim ya git sen:D neyse bi kolonun arkasına geçtim ve noktayı koydum. o sırada kız arkadaşım gülme krizine girdi :D harbiden çok utanıyorum o davranışımla ama yapacak başka bişeyim kalmamıştı. etrafta kamerada yoktu kontrol etmiştim

kız arkadaşım o gün ayrılır die düşünüyodum neyse o gün ayrılmadı ama daha fazla dayanamadı terketti bi zmn sonra

yok ya onun yanında olması sorun değildi. oraya gidebilmek için 100km yol gelmiştim hemde son gaz yani. hiç sorun olmadı yani :)
ama genel olarak rezil bi durum aslında

terbiyesiz bide onun yanında olması hiç sorun değil diyo yaa:( iyiki benim arkadaşım değilmişsin ben olsam çantayı kafasına vururdum:P

dayanabilecek gücüm kalmamıştı:)
yaklaşık 45 dk felan zaten tutmuştum daha uygun biyere gidene kadar kesin tutmazdım:)
ayrıca benden başka o otoparkta o duvarların şahit oldukları olay sanmıyorum ya:D

Geri