KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Nsn 2022 #11 Çoktandır böyle keyif verici röportaj okumamıştım, sohbet için teşekkürler. Böylelikle Darksaga yı daha iyi ranımış olduk
Çoktandır böyle keyif verici röportaj okumamıştım, sohbet için teşekkürler. Böylelikle Darksaga yı daha iyi ranımış olduk
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #12 Biri beni tahtımdan mı etmeye çalışmış acaba yaşaka bir yana @Asi Kız seni kendime varis ilan ediyorum çok güzel bir röportaj olmuş Son düzenleme: 30 Mys 2022
Biri beni tahtımdan mı etmeye çalışmış acaba yaşaka bir yana @Asi Kız seni kendime varis ilan ediyorum çok güzel bir röportaj olmuş
Never Give Up Özel Üye Özel üye 20 Ekm 2022 #13 KaderKatibi dediki: Çoktandır böyle keyif verici röportaj okumamıştım, sohbet için teşekkürler. Böylelikle Darksaga yı daha iyi ranımış olduk Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler güzel görüşleriniz için
KaderKatibi dediki: Çoktandır böyle keyif verici röportaj okumamıştım, sohbet için teşekkürler. Böylelikle Darksaga yı daha iyi ranımış olduk Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler güzel görüşleriniz için