e-PaCk
Forum Gururu
Daylight Genel İngilizce Egitim Seti İndir 70 CD (xvid) ::: Daylight Genel İngilizce Egitim Seti
Tanıtım:
Bu setle , İngilizce’yi detaylı olarak baştan sona öğrenebilirsiniz. 70 VCD den oluşan bu set tam size göre . Bu setin en önemli özelliği sınıf ortamında ve öğretmen anlatımıyla olmasıdır. Anlatım dili TÜRKÇEdir. Kurslarda yabancı dil eğitimi kur esasına göre düzenlenir. Bu set, 1,2,3,4,5 kurdan oluşur ve adım adım İngilizceyi öğretir. 600 saatten fazla bir yabancı dil programını kapsar.
Özellikleri:
*Öğretmen Anlatımlı Sınıf Ortamında konuları kolayca kavrayabileceğiniz sadelikte hazırlanmış
*Elementary- Başlangıç,
*Pre-intermediate-Başlangıç Üstü,
*Intermediate -Orta,
*Upper-intermediate- Orta Üstü,
*Advanced- ileri,
*Translation Methods- Çeviri Teknikleri
*Toplam 70 VCD
Download:
Tanıtım:
Bu setle , İngilizce’yi detaylı olarak baştan sona öğrenebilirsiniz. 70 VCD den oluşan bu set tam size göre . Bu setin en önemli özelliği sınıf ortamında ve öğretmen anlatımıyla olmasıdır. Anlatım dili TÜRKÇEdir. Kurslarda yabancı dil eğitimi kur esasına göre düzenlenir. Bu set, 1,2,3,4,5 kurdan oluşur ve adım adım İngilizceyi öğretir. 600 saatten fazla bir yabancı dil programını kapsar.
Özellikleri:
*Öğretmen Anlatımlı Sınıf Ortamında konuları kolayca kavrayabileceğiniz sadelikte hazırlanmış
*Elementary- Başlangıç,
*Pre-intermediate-Başlangıç Üstü,
*Intermediate -Orta,
*Upper-intermediate- Orta Üstü,
*Advanced- ileri,
*Translation Methods- Çeviri Teknikleri
*Toplam 70 VCD
Download: