Celal28-
Forum Gururu
18 Mart 2007 Pazar günü normal günlerde asla işe gitmezdim,ama nasıl birşeyse o gün işe gitmem gerekti,saat 10.30 gibi annem aradı celal deden seni özledi dedi anne işim bitsin gelicem dedim tamam dedi telefonu kapattı,aradan 5 dakika geçti geçmedi kardeşim aradı peşinden abi dedem seni istiyor dedi işim var bitsin gelicem dedi abi dedi ne oldu dememe zaman kalmadan dedem öldü dedi telefonu kapattı,sonra geldim cenazeyi yıkadıktan sonra olayı öğrenmeye çalıştım,gece saat 3.00 sularında rahatsızlanmış aşağıya inip babaannemden sobayı yakmasını istemiş daha sonra babaannem halamı aramış ve sonradan babamı aradılar saat olmuş sabahın 8.00'i dedem nomral insan gibi konuşuyormuş sohbet ediyormuş gülüyormuş halama "kızım bir bal verde bal yiyim demiş" balı getirmiş halam yemiş aradan 10-15 dakika geçmiş "kızım bana elma soyarmısın demiş canım elma çekti" demiş elmayı tam soymadan elma kalsın ses çıkarmayın ben az uyuyayım demiş babam baş ucunda beklerken kendisi topluyor ayaklarını felan son defa daha etrafa bakıyor uyuyor 2-3 dakika sonra kafası öne düşüyor o zaman öldüğünü anlıyorlar,ayrıca ben daha cuma günü görmüştüm kendisini hiç birşeyi yoktu yanına gitmemi istiyordu okulum ,işim,kursum olduğu için yanına gelemedim şimdi keşke gitseydim diyorumm içime dert oldu son defa daha yanına gidip sarılamadım,seni seviyorum dede diyemedim içimi yakan o oldu zaten söyleyin arkadaşlar yanımda arkadaşlarım dede deyince içim yanıyor başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor ve vefat ederken en son söz "CELAL OĞLUMU ÇAĞIRIN" demiş en son ismi ben olmuşum ilk torunuydum ben vede en çok beni severdi ayrım asla yapmazdı...Ama ben dedemden arda kalan hiçbirşeyi istemiyorum onun sevgisi onun duasını almıştım onlar bana yeterde artar bile bende artık bunu söylüyorum "DEDE SEN RAHAT UYU,ARKANDA SENİN TORUNUN VAR SENİN BÜYÜTTÜĞÜN SANA LAYIK OLAN TORUNUN VAR HATIRALARIN BENDE DEDE!!!SEN RAHAT UYU DEDE RAHAT UYU"
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN...
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN...