• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Değer vermek ve değer bilmemek üzerine bir soru.

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Değer verdiğiniz insanların verdiğiniz değere layık olmadıklarını gördüğünüzde yıkılmayın; bırakın onlar yıkılsın.'

Sizce bu ne kadar mümkündür?

Ben çok zor olduğunu düşünüyorum. Değer verdiğiniz insanlar için her ne olursa olsun üzülmemek elde değil....

sheerry bu konuda haklı olabilirsin ama ...
benim açımdan öyle olmuyor .. çünki ben değer verdiğim insandan değer görmediğimi anladıgım an sogurum ve o andan itibaren deger vermem ve öylede olmuştur hayatım boyunca.... bu nedenle çok kolay oluyor üzülmemek...
sonuçta değer vermediğim insanlar için üzülmüyorum.. sende üzülmezsin ...
ama demekki sen sana deger vermeyene deger verebiliyormuşsun...ama ben bunu yapamıyorum...

deger verdiğim insanın deger vermediğini anladıgım an ne yıkılırım ne de üzülürüm sadece şansını kaybetti beni kaybetti derim geçerim.. budurumda üzülmesi gereken o olur.. hep de böyle olmuştur (yani olmayan bişey değil) sonuçta yine kazanan ben oluyorum ;)

birine çok değer veriyorsun sonra bakıyorsun ki o değere layık değil. ama sen bunu anlayana kadar onunla vakit geçirmişsindir, yaşadıklarını paylaşmşsındır, yeri gelmiş onun omzumda ağlamış yeri gelmiş onunla sokakta kahkahalar atmışsındır. sen onu hayatının içine almışsındır. birden acı gerçekle yüzleşmek tabiki insanı yıkar. hayatına aldığın insanın (sevgilin yada dostun) yanlış biri olduğunu farkediyorsun. sen farkettiğin an yıkılırsın ama zamanla unutursun geçmeyen acı yok....Verilen değerin kıymetini bilmeyen biride ancak kaybettikten sonra anlar kıymetini o anladığında senin yaran kabuk bağlamıştır artık....En iyisi bırakın hakettiği değerLe yalnız kalsın bu ona en büyük derstir... şimdi yıkılan sensin belki ama bigün oda yıkılcaktır....

Benim açımdan mümkün değil yalnız sütten ağzı yanınca insanın yoğurdu üfleyerek yediği gerçek..

Tamda benlik soruymuş :(

Ben kimlere değer vermedimki... Ama noldu sonuç sıfır.. Üzülen hep ben oldum... En yakın dostum dediğim insanla tamamen koptuk.. Neden peki... Koskoca 2 senenin nerdeyse her anını birlikte geçirdiğiniz insan birgün gelip sizin onun yüreğinde ne kadar yere sahip olduğunu gösterdiğinde ise büyük bi yıkım... Çabaladım her seferinde hatalarımı aradım.. Her seferinde msj atarak yanında olmaya çalıştım... Bi insan neden sözünde durmazki... Her seferinde benim için büyük bi hayal kırıklığı oldu... Daha bi kaç gün önce herşey tak dedi.. kendimi suçlamaktan yoruldum... Hayatımdan çıkardım onu... Çıkardım dediğime bakmayın bu kadar kolay değil.. Ne kadar çıkardım desenizde anılar resimler yaşadığınız kötü anlar silinmez yürekten..

Geri