Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mys 2013 #2 Sizlerden gelecek olan içeriklere bağlı olarak tabiki çıkarabiliriz Katılım önemli yani kardeş. Upvote 0 Downvote
Tuba ♕ Özel üye 14 Mys 2013 #3 Çağlayağmur dediki: Sizlerden gelecek olan içeriklere bağlı olarak tabiki çıkarabiliriz Katılım önemli yani kardeş. Genişletmek için tıklayın... elimden gelen bişey olursa seve seve katılırım ablam Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Sizlerden gelecek olan içeriklere bağlı olarak tabiki çıkarabiliriz Katılım önemli yani kardeş. Genişletmek için tıklayın... elimden gelen bişey olursa seve seve katılırım ablam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mys 2013 #4 Teşekkür ederim canım. Dediğim gibi sizlerin ilgisi ve içerikleriyle çıkarabiliriz. Upvote 0 Downvote
Tuba ♕ Özel üye 14 Mys 2013 #5 Çağlayağmur dediki: Teşekkür ederim canım. Dediğim gibi sizlerin ilgisi ve içerikleriyle çıkarabiliriz. Genişletmek için tıklayın... tamam ablam benide say o zaman Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Teşekkür ederim canım. Dediğim gibi sizlerin ilgisi ve içerikleriyle çıkarabiliriz. Genişletmek için tıklayın... tamam ablam benide say o zaman
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 14 Mys 2013 #6 Ben dergi konusunda dünden hazırım ablam. Hemen içerik yolluyorum sana. Upvote 0 Downvote
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Mys 2013 #7 Yeni sayı için makale yazmaya başlayayım ben o zaman... Bakalım kalemim hala sağlam mı... Test etmiş oluruz hem... Upvote 0 Downvote
Yeni sayı için makale yazmaya başlayayım ben o zaman... Bakalım kalemim hala sağlam mı... Test etmiş oluruz hem...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Mys 2013 #8 Tuba dediki: tamam ablam benide say o zaman Genişletmek için tıklayın... Saydım gitti canım benim SizinSesiniz dediki: Ben dergi konusunda dünden hazırım ablam. Hemen içerik yolluyorum sana. Genişletmek için tıklayın... Tamam kardeş bekliyorum. LeyL-i Matem dediki: Yeni sayı için makale yazmaya başlayayım ben o zaman... Bakalım kalemim hala sağlam mı... Test etmiş oluruz hem... Genişletmek için tıklayın... Kalemin eminim kuvvetlidir canım Hadi o zaman tamamen sizlerin içerikleriyle dolu bir dergi hazırlayalım hep beraber. Upvote 0 Downvote
Tuba dediki: tamam ablam benide say o zaman Genişletmek için tıklayın... Saydım gitti canım benim SizinSesiniz dediki: Ben dergi konusunda dünden hazırım ablam. Hemen içerik yolluyorum sana. Genişletmek için tıklayın... Tamam kardeş bekliyorum. LeyL-i Matem dediki: Yeni sayı için makale yazmaya başlayayım ben o zaman... Bakalım kalemim hala sağlam mı... Test etmiş oluruz hem... Genişletmek için tıklayın... Kalemin eminim kuvvetlidir canım Hadi o zaman tamamen sizlerin içerikleriyle dolu bir dergi hazırlayalım hep beraber.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 15 Mys 2013 #9 İçerikler yollandı ablam. Upvote 0 Downvote