Dinleyicilerimizin uyması gereken radyo kuralları

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
DİNLEYİCİLERİMİZİN UYMASI GEREKEN RADYO KURALLARI
LÜTFEN.....!

-Küfür, argo insanlari asagilayici, küçük düsürücü sözler söylemek (imaa yoluyla bile olsa buna sebep olmak) yasaktir.

Siyaset, politik, futbol, fanatizim vs. gibi tartismaya sebebiyet verebilecek konulara yer verilmeyecektir.

-Sohbet odasinda renk kavgasi yapmak (rengimden çik, o renk benim rengim gibi kavgalar) yasaktir.

Yayindaki Dj' nin kullandigi renk hariç her renk herkese açiktir. Yayindaki Dj'nin kullandigi rengi kullanmak yasaktir.

-Radyomuzda açıktan msn adresi istemek ve vermek yasaktir.

Reklam yapma hakki yöneticilerimizin bilgisi dahilinde yöneticiler tarafindan yapilir.

-Radyomuz dostluk, kardeslik, sevgi ve arkadasligin gelistigi bir yerdir.
Bunun haricinde bir amaç tasiyan aramizda yer alamaz.

-Radyomuzda din, dil, irk, mezhep ayrimciligi yoktur.
Kesinlikle ayrimcilik ve bölücülük yapmak isteyenler aramiza kabul edilmeyecektir.

-Yayinda Dj'ler hakkinda "sen ondan daha iyisin"yada"diger Dj senden iyi" gibi konusmalara girmek.

- Burada şu radyoya gel , bizim radyo da şurası gibi reklam yapmak yasaktır.

Yukarıdaki kurallar büyük radyolar için geçerli olabilir, ancak bizim radyomuzda dost havası içinde geçiyor zaten sohbetler. Artı sadece tanıdıklar girdiği için de bu anlamda bir sorun yaşamıyoruz. Kısaca konu kısıtlama olayı olmaz olsa da kimse uymaz :D:D:D

Ancak benim dj lerden özellikle istediğim bir şey var. Eğer radyo açmışsanız lütfen orada olun. Olmadık şeyler yaşanabilir radyoda. Birileri forumdan yasaklandığı için radyoya giriş amaçlı nick alıp ileri geri konuşmalar yapabilir. Bu konuşmaların sonlanmasını da ancak DJ sağlayabilir.

Nick almadan gelen üyelerin konuşmalara katılımı biliyosunuz yasak. Ancak tanıdığınız biriyse ve nick alma olayını bilmiyorsa elbette konuşmasına izin verebilirsiniz. Ancak izin verilen kayıtsız üyenin tüm konuştuklarından DJ sorumludur. :)

Son bir ek: Benim rengim GRİ tescillendi :D:D:D

Burda paylasilan her konuyu illaki kendimizde uyguluyacagiz diye bir sey yok burasi paylasim forumu ilk basta radyo ile alakali bayagi konulrda mevcut bu konu bize degilde baska arkdaslara lazim olur amacli aslinda bizim forumun radyosunda kurala gerek yok zaten kural kendimiz degilmiyiz :)

Geri