Diş ağrısı tıp literatüründe en şiddetli 3 ağrıdan biriymiş ..Bundan sonra aşk acısı çekip kalp ağrısından şikayet edenlere net vereceğim yanıt..sen gel birde diş ağrısı çek
küçükken bir dönem uğruna en çok ağladığım şey. hatırlarım, her an her saniye diş ağrısından gözyaşları dökerdim.yazık. kabuslu günlerdi. ergenlik dönemimde bile ''çıktıklarım'' için o kadar ağlamamıştım
@RUZG4R benim gibisini kimse çekmemiştir öyle diyim sana
20'lik dişler çıkarken öyle böyle bir diş ağrısı yok resmen diş etlerim yarılıyordu sanki
Ve ben üniversitedeydim ve tam sınav dönemleri. Diş ağrısı ve o diş ağrısının beynimde yaptığı zonklamayla ders çalışıp sınavlara girerdim
Kabus gibiydi öyle söylim sana. Ve benim tüm 20 yaş dişleri aynı dönemde çıktı gerisini sen düşün
Allah diş ağrısı çekenlere sabır versin ne diyeyim başka. Biraz da şans versin ama. Ben bu yaşıma kadar 1 kere dişçiye gittim mesela pek bilmem o yüzden diş ağrısını.
Allah diş ağrısı çekenlere sabır versin ne diyeyim başka. Biraz da şans versin ama. Ben bu yaşıma kadar 1 kere dişçiye gittim mesela pek bilmem o yüzden diş ağrısını.
Yok artık. Bu arada sana gerek kalmadan geçenlerde kuzenin nazarına geldim zaten. Onunla diş muhabbeti yaptıktan sonra ufaktan vuruyor bazen dişlere. Sonumuz hayrola.