dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Mys 2014 #1 Christina Aguilera'nin makyajsız ve makyajlı hali Halle Berry Pink Charlize Theron Renee Zellweger Uma Thurman Kate Moss Cameron Diaz Julia Roberts Angelina Jolie Kirsten Dunst Cher Britney Spears Drew Barrymore
Christina Aguilera'nin makyajsız ve makyajlı hali Halle Berry Pink Charlize Theron Renee Zellweger Uma Thurman Kate Moss Cameron Diaz Julia Roberts Angelina Jolie Kirsten Dunst Cher Britney Spears Drew Barrymore
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Mys 2014 #2 Halle Beryy'nin doğal hali şirin .. ama Pink ve Diaz ne kadar makyaj yapsa nafile yine güzel değiller..
Halle Beryy'nin doğal hali şirin .. ama Pink ve Diaz ne kadar makyaj yapsa nafile yine güzel değiller..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Mys 2014 #3 nazenin dediki: Halle Beryy'nin doğal hali şirin .. ama Pink ve Diaz ne kadar makyaj yapsa nafile yine güzel değiller.. Genişletmek için tıklayın... Bencede ben halle Berry doğal daha çok beğendim..
nazenin dediki: Halle Beryy'nin doğal hali şirin .. ama Pink ve Diaz ne kadar makyaj yapsa nafile yine güzel değiller.. Genişletmek için tıklayın... Bencede ben halle Berry doğal daha çok beğendim..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Mys 2014 #4 Bence bu kadınlara çirkin demek büyük haksızlık olur çünkü yüz hatları çok düzgün ama fazla makyajdan ciltleri yıpranmış bayağı..
Bence bu kadınlara çirkin demek büyük haksızlık olur çünkü yüz hatları çok düzgün ama fazla makyajdan ciltleri yıpranmış bayağı..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mys 2014 #6 Halle Berry doğal daha güzel .