Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #1 Doğa harika görünüyor. Orada yaşamak eminim çok güzel olurdu. Şelale ayrı güzel. Ben pek beğendim burayı. Bilmek isteyenler için belirteyim İzlanda'da bir yermiş burası. Fotografçı:Luis Pabón
Doğa harika görünüyor. Orada yaşamak eminim çok güzel olurdu. Şelale ayrı güzel. Ben pek beğendim burayı. Bilmek isteyenler için belirteyim İzlanda'da bir yermiş burası. Fotografçı:Luis Pabón
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #3 yaren* dediki: buraya gidelim abla.... Genişletmek için tıklayın... Gidelim elbette Kuzum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #4 Çağlayağmur dediki: Gidelim elbette Kuzum Genişletmek için tıklayın... Buna öyle ihtiyacım varki abla bilemezsin..
Çağlayağmur dediki: Gidelim elbette Kuzum Genişletmek için tıklayın... Buna öyle ihtiyacım varki abla bilemezsin..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #5 yaren* dediki: Buna öyle ihtiyacım varki abla bilemezsin.. Genişletmek için tıklayın... Doğa rahatlık huzur verir kuzum. Güzel bir parkta bile bu huzuru bulabilirsin yeterki o parkta gördüğünü değilde görmek istediğini düşün
yaren* dediki: Buna öyle ihtiyacım varki abla bilemezsin.. Genişletmek için tıklayın... Doğa rahatlık huzur verir kuzum. Güzel bir parkta bile bu huzuru bulabilirsin yeterki o parkta gördüğünü değilde görmek istediğini düşün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2013 #6 Çağlayağmur dediki: Doğa rahatlık huzur verir kuzum. Güzel bir parkta bile bu huzuru bulabilirsin yeterki o parkta gördüğünü değilde görmek istediğini düşün Genişletmek için tıklayın... Anladım ablacım bunu deneyeceğim ;
Çağlayağmur dediki: Doğa rahatlık huzur verir kuzum. Güzel bir parkta bile bu huzuru bulabilirsin yeterki o parkta gördüğünü değilde görmek istediğini düşün Genişletmek için tıklayın... Anladım ablacım bunu deneyeceğim ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Tem 2013 #7 yaren* dediki: Anladım ablacım bunu deneyeceğim ; Genişletmek için tıklayın... Emin ol işe yarayacak kuzum
yaren* dediki: Anladım ablacım bunu deneyeceğim ; Genişletmek için tıklayın... Emin ol işe yarayacak kuzum