YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Şbt 2022 #1 İlk kez paylaşımı olmayan birinin doğum gününü kutluyorum. Bugün forumumuzun düzenli ziyaretçisi @ashriel. 'in de doğum günüymüş, online listemizde öyle görünüyor. Kendisine nice yaşlar diliyorum kendisine, mutlu seneler.
İlk kez paylaşımı olmayan birinin doğum gününü kutluyorum. Bugün forumumuzun düzenli ziyaretçisi @ashriel. 'in de doğum günüymüş, online listemizde öyle görünüyor. Kendisine nice yaşlar diliyorum kendisine, mutlu seneler.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 2 Şbt 2022 #2 doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür mutlu yaşa emi..)
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 2 Şbt 2022 #5 Mutlu yıllar dilerim @ashriel. nice mutlu yılların olsun.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Şbt 2022 #6 @ashriel.Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
@ashriel.Sağlıktan öte güzelliğin olmadığı şu dünyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Şbt 2022 #7 Güzel anılarının tekrar geri gelip yaşaman mutlu olman temennisiyle doğum günün kutlu olsun @ashriel.
Güzel anılarının tekrar geri gelip yaşaman mutlu olman temennisiyle doğum günün kutlu olsun @ashriel.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Şbt 2022 #8 doğum günün kutlu olsun nice mutlu yallara @ashriel. geç kalmadım inşallah pasta kaldimi pasta