Dolandırıcılığın Bu Kadarı.. (Telefonuma Gelen Mesaj..)

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Telefonuma şöyle bi mesaj gelmiş..

Tebrikler!! Değerli müşterimiz 4 büyük takımın taraftar formasından birini hediye olarak kazandınız. Hediye formanızı almak için hemen arayın. 0216 383 43 43

Böyle mesajlarla karşılaşanlar sakın aramasın arkadaşlar..
Forma kazanmam için benim herhangi bi yarışmaya vs katılmış olmam lazım durduk yere kim kime forma verir dimi.
Yazan numarayı aradıktan sonra kredi kartı numaranızın istenmesine hiç şaşırmayın ;;)
Bunun gibi ayda yılda gelen mesajlar oluyor yine hepsini olduğu gibi siliyorum.. Sizlerde öyle yapın aradıktan sonra dolandırılmanız daha yüksek olur..

bılıyorum ya cok gelıyor bana da zeynoo tamamen sahtekarlık
hatta şöyle bir şey de var.daha oncelerı karılasmıstım ve az once 5 dk once yıne yasadım.
telefonunuza yurtdışı numarası gibi farklı bi numaradan çağrı geliyor tabı ıster ınsamaz ınsan bu kım dıye merak edıyor,
ve aradıgımızda karşı taraftan ses gelmıyor ancak telefon acılıyor tabı bu gecen sure ıcerısınde karsı taraf amacına ulaşmıs kontorlerınız karsı tarafa gecmıs oluyor:)

bılıyorum ya cok gelıyor bana da zeynoo tamamen sahtekarlık
hatta şöyle bir şey de var.daha oncelerı karılasmıstım ve az once 5 dk once yıne yasadım.
telefonunuza yurtdışı numarası gibi farklı bi numaradan çağrı geliyor tabı ıster ınsamaz ınsan bu kım dıye merak edıyor,
ve aradıgımızda karşı taraftan ses gelmıyor ancak telefon acılıyor tabı bu gecen sure ıcerısınde karsı taraf amacına ulaşmıs kontorlerınız karsı tarafa gecmıs oluyor:)
evet duydum bu şekilde dolandırdıklarınıda:)
o yüzden bende açmam hayatta:)

Geri