Dualar...

By_Salih

Üye
selamün aleyküm

Allah´im yanliz sana güvenip yanliz Sen´den yardim dilerim
Sen benim her seyimsin
Ben sana aitim
Beni en iyi bilen ve anlayan Sen´sin
Sen´in rizani kazanmak istiyorum
Ne olur ellerimi bos cevirme
Sen´in sevgini istiyorum , gönlümü nurunla nurlandir
Yanliz Sen varsin, her seyden üstünsün
Sevginle kusat bizi Askinla yak yüreklerimizi
Habibin muhammed s.av. Askina Affet bizi
Allahim bizi kendinden baskasina muhtac eyleme
Allahim Hz Adem efendimiz habibin muhammed askina beni affet demisdide sende ona seni muhammed a.s askina af ettim diye buyurdun simdi bizde sana ayni niyazda bulunuyoruz
biz gafil kullarinida iki cihan serveri Muhammed Mustafa s.av askina AF et yarabbi Af et yarabbi Af et yarabbi Amin

Allaha emanet olunz

"Allahumme bike asbahnê ve bike emseynê ve bike nahyê ve bike nemûtü ve ileyke’n-nüşûr"

"Allah’ım! Senin inâyetinle sabahladık, Senin inâyetinle akşamladık. Senin inâyetinle yaşar, Senin izninle ölürüz ve dönüş Sanadır. "

Ebu Davud, Edeb, 101

ALLAH'ım Nimetinin Yok Olmasindan,
Verdiğin Afiyetlerin Değişmesinden Ve
Azabinin Gelmesinden Sana Siğinirim...

Allahim Bu Beldeyi Bize Mübarek Kil,
Nimetlerinden Bizi Riziklandir,halkini
Bize Sevdir Ve Bizide Onlara Sevdir...

Allahim Herkesin Diriltileceği Gün Bizi
Utandirma Bir Gündür Ki O, Yanliz Temiz Bir Kalple Allaha Varan Kurtulur...

Amin Amin Amin..

Allah'ım; Ölümü ve hayatı sen yarattın; hangimizin daha güzel iş yapacağını denemek için(el-Mülk:2).
Bizler için bir fırsat kıldın bu fani hayatı; ebedi hayatın güzelliklerini kazanmamız için. Ama bir çoğumuz, ahireti verip dünya hayatını satın alma gafletine düştük...(el-Bakara,86). Halbuki, gerçekte; "Dünya hayatı, sadece bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttakiler için elbette ahiret yurdu daha hayırlıdır"(el-En'âm, 32).

Allah'ım; ahiret yurdunu kazanmamız için; "Andolsun; sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme gibi şeylerle deneriz. Sabredenleri müjdele!"(el-Bakara,155) buyuruyorsun. Bize sabır ve metanet gücü ver. Musibetler karşısında; "Biz, Allah içiniz ve biz O'na döneceğiz"(el-Bakara,156) diyebilme şuuru ve teslimiyeti nasib eyle!..
Âlemlere Rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberimiz de ; "Allah, bir kimseye hayır murad ederse onu musibete uğratır"; "Allah, bir kulunu sevince (onu imtihan için) ona musibet verir. Musibet verince de, ona sabretme gücü verir"(R. Salihin,39) buyuruyor.
Allah'ım; başımıza gelen musibetleri, hakkımızda hayır ve rahmete vesile eyle!..

AMİN..

Ya Rab! Sen de biliyorsun ki, irtikap ettiğimiz bir kısım günahları, cür'etimizden yahut Ulu Zâtının ve yüce dininin hukukunu hafife aldığımızdan dolayı işlemedik.

Ne çare ki şeytan ayaklarımızı kaydırdı, şeytanın içimizdeki santral gibi çalışan nefs-i emmare de hep kötülük pompalayıp durdu. Ya Rab! İşte kapına geldik. Günahlarımızdan tevbe ediyoruz. Dualarımızı kabul buyur ve içine düştüğümüz günah ve hatalardan dolayı bizi azaba maruz bırakma.

[Yâ Rabbi Kerem ve lütfunla hidayetin ettigi kalbi tekrar dalâlete sapıklıga meylettirme

Belaları bizden sarf eyle çevir ve degiştir..

Ey Affı çok olan günahları orten Rabbim!

O günahkar dolayısıyla bizden intikam alma.Bize âzab etme..

Amin ecmain inşaALLAH

"Kim eceli gelmeyen bir hastayı ziyaret eder yanında şu duayı yedi kere okursa ALLAH c.c ona bu hastalığından şifa verir.

Büyük arşın Rabbi olan ALLAH c.c 'tan senin için şifa talep ediyorum."(EBU Davud)

Geri