yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2021 #1 Düğüne düğün pastası yemek için gidenler Kendi düğününüzde pasta yerine bir seçenek olsa ne keserdiniz? Görseldeki gibi pizza keser miydiniz mesela?
Düğüne düğün pastası yemek için gidenler Kendi düğününüzde pasta yerine bir seçenek olsa ne keserdiniz? Görseldeki gibi pizza keser miydiniz mesela?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #2 Düğünleride yabancılaştırdılar.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2021 #3 KaderKatibi dediki: Düğünleride yabancılaştırdılar. Genişletmek için tıklayın... aslinda degil yabancilarda pasta kesiyor bu sadece resim ) ama sahsen keserdim yada karadeniz bidesi )
KaderKatibi dediki: Düğünleride yabancılaştırdılar. Genişletmek için tıklayın... aslinda degil yabancilarda pasta kesiyor bu sadece resim ) ama sahsen keserdim yada karadeniz bidesi )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #4 yesim434 dediki: aslinda degil yabancilarda pasta kesiyor bu sadece resim ) ama sahsen keserdim yada karadeniz bidesi ) Genişletmek için tıklayın... Anca şöyle olur hem pasta hemde lahmacun yada pide. Pizza nedir !?
yesim434 dediki: aslinda degil yabancilarda pasta kesiyor bu sadece resim ) ama sahsen keserdim yada karadeniz bidesi ) Genişletmek için tıklayın... Anca şöyle olur hem pasta hemde lahmacun yada pide. Pizza nedir !?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2021 #5 KaderKatibi dediki: Anca şöyle olur hem pasta hemde lahmacun yada pide. Pizza nedir !? Genişletmek için tıklayın... karin doyurmak icin iyi fikir bence ))
KaderKatibi dediki: Anca şöyle olur hem pasta hemde lahmacun yada pide. Pizza nedir !? Genişletmek için tıklayın... karin doyurmak icin iyi fikir bence ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #6 yesim434 dediki: karin doyurmak icin iyi fikir bence )) Genişletmek için tıklayın... Yemekli zaten düğünlerimiz illa kavurmalı olacak?
yesim434 dediki: karin doyurmak icin iyi fikir bence )) Genişletmek için tıklayın... Yemekli zaten düğünlerimiz illa kavurmalı olacak?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Ock 2021 #7 Kesilir ya ne olacak maksat o an eğlenmek pasta vs. ne fark eder ?