cırcırböcee V.I.P V.I.P 20 Eyl 2006 #1 Duman Sanatı Duman sanatı resimleri görülmeye değer.. Sigara kullananlar bazen sigara dumanından da olsa havada şekil oluşturmaya çalışırlar. Tabi bu resimdekiler emek harcanmış ve sigara ile yapılan basit şekillerden daha profesyonel..
Duman Sanatı Duman sanatı resimleri görülmeye değer.. Sigara kullananlar bazen sigara dumanından da olsa havada şekil oluşturmaya çalışırlar. Tabi bu resimdekiler emek harcanmış ve sigara ile yapılan basit şekillerden daha profesyonel..
cırcırböcee V.I.P V.I.P 20 Eyl 2006 #4 Dumandan yapılan birbirinden farklı ve ilginç şekillerin görsel şöleni, duman sanatının var olduğuna bir kanıt..
Dumandan yapılan birbirinden farklı ve ilginç şekillerin görsel şöleni, duman sanatının var olduğuna bir kanıt..
A ankaralı Üye 1 Ekm 2006 #6 hasta oldum bu ne ya insanlara baj ne kadar gelişmişler ne gelirse sanata çeviroyorlar
aiShwaRya Aktif 15 Ksm 2006 #8 Acaba bunlar sıradan duman şekillerimi yoksa bu şekilleri oluşturmak için özel bir çaba sarf etmişlermi ? çok merakta kaldım.
Acaba bunlar sıradan duman şekillerimi yoksa bu şekilleri oluşturmak için özel bir çaba sarf etmişlermi ? çok merakta kaldım.
cırcırböcee V.I.P V.I.P 16 Ksm 2006 #9 Bilmiyorum ama her iki şekildede bunların ortaya çıkması ilginç ve hoş
Çirkin Kral Forum Tutkunu 27 Ksm 2006 #10 Duman Sanatının ulaştığı son noktayı bu resimlerde görebilirsiniz.. Bu resimlere hayran kalacaksınız..
Duman Sanatının ulaştığı son noktayı bu resimlerde görebilirsiniz.. Bu resimlere hayran kalacaksınız..