Dünya isteyenlerin olsun.

ruhwer

Üye
Dünya isteyenlerin olsun..Rabbim bana yeter, ben rabbime gidiyorum..

Diyebilecek, Gönülden inanacak ve uygulayacak kaç kişi var şu dünyada.Çoğumuz Cenabı Allah'a inandığımızı söyleriz varlığına inanırız, bizim yanımızda olduğunu bizi gördüğünü kabul ederiz de niye teslim olamayız? İnandığımıza Kabul ettiğimize güvenmiyormuyuz. Rabbimiz vaadinden cayar mı? Ya cayarsa diyemi korkuyoruz. Yada biz O'nun sözüne inanıp güvenmiyoruz. birileri bizi kandırıyor diye hep şüphedemiyiz. Bizlerin derdi ne? dostum. Kim? Anasını Babasını tercih etti, Kim? cinsiyetini seçe bildi, Kim?Ölümden kaça bildi. Hiç bir şeyken, Mikroskop altında ancak görüne bilen anasının karnında kendisine dikilen beden elbisesini giyip salına salına dünyaya gelen bu insan, büyüdü adam olduda yaradanını mı küçümsüyor veya yok sayıyorda O'nun sözlerini ciddiye almıyor. Görmüyormuyuz hergün çevremizde onlarca, ülkemizde yüzlerce, dünyada binlercesi Dünyada sahip olduğu beden elbisesini dünyaya bırakarak O'nun huzuruna çıkıyor. Daha neyin delilini bekliyoruz.. Görünmeden gelip, Görünmeden gidiyoruz. Dünyadan aldığımızı dünyaya bırakarak, Dünyamalı dünyada kalır dediğimiz halde niçin gittiğimiz yerde işimize yaramayacak Makam, mevki, kariyer, zenginlik asalet saltanat gibi boş işlerle uğraşıyoruz.

Babaların babası İbrahim (a.s.) ne demişti Mademki Rabbim benim ateşe atıldığımı görüyor, ben ateşin ve benim rabbi,Cenabı Allah'a sığınıyorum.inandı ve güvendi.....

Geri