DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Ekm 2017 #1 Yaşasın kız çocukları, çocukluğunu... Önem verin değer verin... Gününüz kutlu olsun...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ekm 2017 #2 İcimizde hep olmeyen bi cocuk vardir zaten gunumuz kutlu olsun
Selim C. Selim Selimovic 11 Ekm 2017 #3 Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse..
Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Ekm 2017 #4 TeBeSSüm dediki: İcimizde hep olmeyen bi cocuk vardir zaten gunumuz kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Hiç ölmesin de zaten... Hep yaşasın, hep var olsun...
TeBeSSüm dediki: İcimizde hep olmeyen bi cocuk vardir zaten gunumuz kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Hiç ölmesin de zaten... Hep yaşasın, hep var olsun...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Ekm 2017 #5 Selim C. dediki: Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse.. Genişletmek için tıklayın... Tüm çocuklar (Kız, erkek) güzeldir ve özeldir... Gereken duyarlılık gösterilirse, daha da değerlidir...
Selim C. dediki: Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse.. Genişletmek için tıklayın... Tüm çocuklar (Kız, erkek) güzeldir ve özeldir... Gereken duyarlılık gösterilirse, daha da değerlidir...
Selim C. Selim Selimovic 11 Ekm 2017 #6 alemdar dediki: Tüm çocuklar (Kız, erkek) güzeldir ve özeldir... Gereken duyarlılık gösterilirse, daha da değerlidir... Genişletmek için tıklayın... Günümüz olsa daha özel hissetcez ama.. "Erkek çocukları günü isterük!!.."
alemdar dediki: Tüm çocuklar (Kız, erkek) güzeldir ve özeldir... Gereken duyarlılık gösterilirse, daha da değerlidir... Genişletmek için tıklayın... Günümüz olsa daha özel hissetcez ama.. "Erkek çocukları günü isterük!!.."
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Ekm 2017 #7 Selim C. dediki: Günümüz olsa daha özel hissetcez ama.. "Erkek çocukları günü isterük!!.." Genişletmek için tıklayın... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. (Alıntı) İlan etmiş bazıları...
Selim C. dediki: Günümüz olsa daha özel hissetcez ama.. "Erkek çocukları günü isterük!!.." Genişletmek için tıklayın... Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. (Alıntı) İlan etmiş bazıları...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ekm 2017 #8 Selim C. dediki: Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse.. Genişletmek için tıklayın... Kiskanmiyalim lutfen
Selim C. dediki: Yok artık. Erkek çocukları günü var mı peki? Yoksa cingar çıkarırım burda şimdi.. Dipnot Şaka maka, hayırlı olsun mu denir? Ne denir bilemiyorum.. Ama gününüz kutlu olsun denir normalde sanırım. Dipnot Bu da kısır gününü kutlar gibi oldu ama, neyse.. Genişletmek için tıklayın... Kiskanmiyalim lutfen
Selim C. Selim Selimovic 11 Ekm 2017 #9 TeBeSSüm dediki: Kiskanmiyalim lutfen Genişletmek için tıklayın... Femenizm'e karşıyız! Yaşasın Maskülizm!! alemdar dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. (Alıntı) İlan etmiş bazıları... Genişletmek için tıklayın... Ha tamam o zaman. Sağolsunlar.. Her yer feminizm doluyor zati. Günlerimizi de çalmasınlar diye şey ettiydim ben..
TeBeSSüm dediki: Kiskanmiyalim lutfen Genişletmek için tıklayın... Femenizm'e karşıyız! Yaşasın Maskülizm!! alemdar dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. (Alıntı) İlan etmiş bazıları... Genişletmek için tıklayın... Ha tamam o zaman. Sağolsunlar.. Her yer feminizm doluyor zati. Günlerimizi de çalmasınlar diye şey ettiydim ben..