~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 2 Ksm 2015 #1 değerini bildiğimiz kaybetmek istemediğimiz şeyleri yazıyoruz.. Dünyada bir tane daha annem yok
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 2 Ksm 2015 #2 Dünyada bir tane daha kör bir millet (yada görmek istemeyen) yok.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 2 Ksm 2015 #4 Dünyada bir tane daha Sen-cil bir insan yok
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Ksm 2015 #5 ben varsam değerlerim yaşar o yüzden önce ben olmalıyım sonra sıra ile yazarım ..
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Ksm 2015 #6 kAşİf dediki: dünyada bir tane daha BEN yok Genişletmek için tıklayın... Bende tam bunu yazacaktım.
buhurdan Özel Üye Özel üye 4 Şbt 2017 #7 ~KaÇaK CaDı~ dediki: değerini bildiğimiz kaybetmek istemediğimiz şeyleri yazıyoruz.. Dünyada bir tane daha annem yok Genişletmek için tıklayın... o değil de ben forumda yoğurda sütü bozuk diyip yoğurdun gönlünü kıran birini daha hatırlıyorum sanki
~KaÇaK CaDı~ dediki: değerini bildiğimiz kaybetmek istemediğimiz şeyleri yazıyoruz.. Dünyada bir tane daha annem yok Genişletmek için tıklayın... o değil de ben forumda yoğurda sütü bozuk diyip yoğurdun gönlünü kıran birini daha hatırlıyorum sanki
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Şbt 2017 #8 buhurdan dediki: o değil de ben forumda yoğurda sütü bozuk diyip yoğurdun gönlünü kıran birini daha hatırlıyorum sanki Genişletmek için tıklayın... İkiside aynı kişi galiba
buhurdan dediki: o değil de ben forumda yoğurda sütü bozuk diyip yoğurdun gönlünü kıran birini daha hatırlıyorum sanki Genişletmek için tıklayın... İkiside aynı kişi galiba
buhurdan Özel Üye Özel üye 5 Şbt 2017 #9 TeBeSSüm dediki: İkiside aynı kişi galiba Genişletmek için tıklayın... aynı mı kişi valla mı çift nickli üyemiz mi varmış
TeBeSSüm dediki: İkiside aynı kişi galiba Genişletmek için tıklayın... aynı mı kişi valla mı çift nickli üyemiz mi varmış
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Şbt 2017 #10 buhurdan dediki: aynı mı kişi valla mı çift nickli üyemiz mi varmış Genişletmek için tıklayın... Tahmin ettim sadece en iyi cevabı @~Esinti~ verecektir
buhurdan dediki: aynı mı kişi valla mı çift nickli üyemiz mi varmış Genişletmek için tıklayın... Tahmin ettim sadece en iyi cevabı @~Esinti~ verecektir