Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2012 #1 Dünyanın En Küçük Kitaplar Kütüphanesi 1969 yılından bu yana, Jozsef Tari 4.500 minyatür kitabı bu kütüphanede topladı. Onun koleksiyonları, dinden, siyasete, müzik, spor ve daha fazla geniş bir kitap arşivini içermektedir..
Dünyanın En Küçük Kitaplar Kütüphanesi 1969 yılından bu yana, Jozsef Tari 4.500 minyatür kitabı bu kütüphanede topladı. Onun koleksiyonları, dinden, siyasete, müzik, spor ve daha fazla geniş bir kitap arşivini içermektedir..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2012 #2 İlginç, üstelikte okunabiliyor sanırım bu kitaplar. Sadece süs amaçlı da değil.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2012 #3 YoRuMSuZ dediki: İlginç, üstelikte okunabiliyor sanırım bu kitaplar. Sadece süs amaçlı da değil. Genişletmek için tıklayın... Evet okunabiliyorlar Bendede küçük Atatürk kitabı var avcum kadar bişey hem yazılı hemde Atatürk resimli Çekip atarım bi ara resmini
YoRuMSuZ dediki: İlginç, üstelikte okunabiliyor sanırım bu kitaplar. Sadece süs amaçlı da değil. Genişletmek için tıklayın... Evet okunabiliyorlar Bendede küçük Atatürk kitabı var avcum kadar bişey hem yazılı hemde Atatürk resimli Çekip atarım bi ara resmini
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2012 #4 Eskiden hatırlıyorum bu şekilde Kur'an-ı Kerim kitapları vardı.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2012 #5 YoRuMSuZ dediki: Eskiden hatırlıyorum bu şekilde Kur'an-ı Kerim kitapları vardı. Genişletmek için tıklayın... Buradaki gibi küçüklükte olanı hiç görmedim ben. Okumak zor olur öyle
YoRuMSuZ dediki: Eskiden hatırlıyorum bu şekilde Kur'an-ı Kerim kitapları vardı. Genişletmek için tıklayın... Buradaki gibi küçüklükte olanı hiç görmedim ben. Okumak zor olur öyle