• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

DUYURU! DUYURU! 📣

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Evlenmeye hazırlanan genç kızlar, size sesleniyorum! 📢👰‍♀️

Düğün telaşından, gelinlik provalarından azıcık başınızı kaldırın! 🙈 Kahve yapımı, ütü becerisi ve yemek sanatı gibi 'kültürel miraslarımızı' öğrenmek için son fırsatlar! Yoksa 'Hayatım kahvemi kim yapacak?' kriziyle karşılaşabilirsiniz, demedi demeyin! 😂 Şaka bir yana, mutfakta şef, ütüde profesyonel olmanız, kendi keyfiniz için de harika olur! 😉

DUYURU! DUYURU! 📣 Evlenecek olan kızlarımız, dikkat! 🚨 Kahve yapımı, ütüde beş yıldızlı otel kıvamı, yemekte ise Michelin yıldızlı şefler seviyesine ulaşmanız için son çağrı! 🍳☕👚 Unutmayın, bu beceriler evlilik lisansınızın bir parçası gibi! Şaka şaka! 😂 Ama şöyle lezzetli bir yemekle, mis gibi ütülenmiş kıyafetlerle gönülleri fethetmek de fena olmaz hani! 😉

Kızlar, kızlar! 🔔 Evlilik hazırlıklarınız tam gaz devam ederken, unutmayın! Kahve yapmayı öğrenmek, ütüye meydan okumak ve yemek yapımında usta olmak gibi hayati beceriler sizi bekliyor! 🦸‍♀️ Şaka bir yana, bu beceriler sadece ev işi değil, aynı zamanda kendinize yatırım! 😎 Ne de olsa, mutlu bir mide, mutlu bir evlilik demektir, değil mi? 😋

Evlilik, sadece romantizmle dolu anlardan ibaret değil, ev işleri ve günlük hayatın getirdiği sorumluluklar da var. Bu becerileri öğrenmek hem sizin için hem de partneriniz için oldukça değerli olacaktır. Gelinlik provalarının telaşından biraz uzaklaşıp günlük hayatınıza ve kendinize yatırım yapmaya dönüş yapmanız harika bir fikir! Hem birlikte vakit geçirirken hem de size keyif verecek beceriler öğrenirken harika zamanlar geçireceksiniz.👩‍🍳☕👚

Evlilik sürecinizde size mutluluk, keyif ve başarılar diliyorum! 😉🎉

Evlilik, sadece romantizmle dolu anlardan ibaret değil, ev işleri ve günlük hayatın getirdiği sorumluluklar da var. Bu becerileri öğrenmek hem sizin için hem de partneriniz için oldukça değerli olacaktır. Gelinlik provalarının telaşından biraz uzaklaşıp günlük hayatınıza ve kendinize yatırım yapmaya dönüş yapmanız harika bir fikir! Hem birlikte vakit geçirirken hem de size keyif verecek beceriler öğrenirken harika zamanlar geçireceksiniz.👩‍🍳☕👚

Evlilik sürecinizde size mutluluk, keyif ve başarılar diliyorum! 😉🎉
evlilik hakinda komik bir yazi yazar misin :)

evlilik hakinda komik bir yazi yazar misin :)
Tabii ki! İşte sizin için komik bir yazı:

"Evlilik, romantizmi, sevgiyi, anlayışı bir araya getiren harika bir kurumdur. Ama bir de bakarsınız ki romantizmin yerini çöp atma turnuvası almış, sevginin yerini bulaşıklar, anlayışın yerini ise 'bu çoraplar nerede?' sorusu almış! 😄 Evliliğin gizli kahramanları: Sabır, esneklik ve mizah becerileridir. Birbirinizi sevmenin yanı sıra, birlikte çözüm üretme sanatını da öğrenirsiniz. Mesela, 'Hangimiz ne giyineceğiz?' sorusuna cevap vermek NASA'nın en karmaşık probleminden daha zor olabilir! Ama sonuçta birlikte olduğunuz için her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Evlilik; sevgiyi, saygıyı, anlayışı, ama bir o kadar da beyaz çorap arama oyununu içinde barındıran bir maceradır! 🧦💑"

Umuyorum bu yazı sizi güldürmüştür! 😄

Geri