Ebay dünyanın en büyük eticaret sitelerinden bir tanesidir. Aklınıza gelebilecek şeylerin çoğunu eBay’de bulabilirsiniz. eBay sitesi hem açık arttırma hem de direkt sabit fiyattan satış olarak listelenen yüz binlerce ürün içerir. Bazı ürünler Türkiye fiyatlarının çok aşağısındadır , eğer siz de bu sitenin sunduğu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Ebay e nasıl üye nasıl üye olunur yazımız size faydalı olacaktır.
İlk aşama siteye ulaşmak olacak
Öncelikle Ebay.co.uk adresine gidelim. ( ebay.com‘ a gidebilirsiniz fakat İngiltere’den ürünlerin Türkiye’ ye gelmesi daha hızlı oluyor. Fakat ABD’de ürünler daha ucuza bulunabiliyor. Ben iki siteyi de kontrol ediyorum aradığım ürün için )
*Açılan sayfada resimde okla işaret edilmiş "register" ( Türkçe :kayıt ol ) bağlantısına basalım.
Register’ e bastıkdan sonraki açılan ekranın ilk bölümü
Burası Ebay’e kayıt ekranı tipik bir internet kayıt ekranı size sorulan sorular ve Türkçe karşılıklarını yazacağım
1- First name ( İsminiz )
2- Last name ( Soyadınız)
3- Sokak adresiniz ( Buraya, Deli İbrahim sokak Gülbahçe Apartmanı Daire 4 Blok 3 vs gibi adresinizin Şehir , Ülke adı içermeyen kısmını yazınız )
4-Town/City ( Şehrinizi yazın )
Doldurmamız gereken bölümün geri kalanı
Country or Region kısmını seçelim ve üstüne tıklalayım
İlk aşama siteye ulaşmak olacak
Öncelikle Ebay.co.uk adresine gidelim. ( ebay.com‘ a gidebilirsiniz fakat İngiltere’den ürünlerin Türkiye’ ye gelmesi daha hızlı oluyor. Fakat ABD’de ürünler daha ucuza bulunabiliyor. Ben iki siteyi de kontrol ediyorum aradığım ürün için )
*Açılan sayfada resimde okla işaret edilmiş "register" ( Türkçe :kayıt ol ) bağlantısına basalım.
Register’ e bastıkdan sonraki açılan ekranın ilk bölümü
Burası Ebay’e kayıt ekranı tipik bir internet kayıt ekranı size sorulan sorular ve Türkçe karşılıklarını yazacağım
1- First name ( İsminiz )
2- Last name ( Soyadınız)
3- Sokak adresiniz ( Buraya, Deli İbrahim sokak Gülbahçe Apartmanı Daire 4 Blok 3 vs gibi adresinizin Şehir , Ülke adı içermeyen kısmını yazınız )
4-Town/City ( Şehrinizi yazın )
Doldurmamız gereken bölümün geri kalanı
Country or Region kısmını seçelim ve üstüne tıklalayım