egece Üye 13 Ksm 2011 #1 merhaba abiler ablalar ben ege annem onun hesabına giriyorum diye çokk kızıyor bende kendime hesap açtım annem Gizemli Cadi dir aslında o bir melek siz.bilmezsiniz yaktın beni cabur abi;
merhaba abiler ablalar ben ege annem onun hesabına giriyorum diye çokk kızıyor bende kendime hesap açtım annem Gizemli Cadi dir aslında o bir melek siz.bilmezsiniz yaktın beni cabur abi;
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 13 Ksm 2011 #3 ben ıspıyon etmedım senı . Sen agzından kacırdın demu. neyse aramıza hosgeldın ufaklık .
egece Üye 13 Ksm 2011 #5 Hoşbulduk caburr abi ben ufaklık değilim tam 10; bu bir bana blof yaptın bende itiraf etmek zorunda kaldım buda iki bunu unutmayacam caburrr abi
Hoşbulduk caburr abi ben ufaklık değilim tam 10; bu bir bana blof yaptın bende itiraf etmek zorunda kaldım buda iki bunu unutmayacam caburrr abi
egece Üye 13 Ksm 2011 #9 Suskun dediki: Cebur ALLAH kolaylık versin zamanın çocuklarıyla işimiz zor. Genişletmek için tıklayın... aşk olsun suskun teyze asıl bu yaşlılarla uğraşmak zorrr valla
Suskun dediki: Cebur ALLAH kolaylık versin zamanın çocuklarıyla işimiz zor. Genişletmek için tıklayın... aşk olsun suskun teyze asıl bu yaşlılarla uğraşmak zorrr valla