incikk Üstat 9 Hzr 2008 #1 şahsen ben vatan hainlerini engellemkle kalmaz onalrı yok ederdim sonsuza dek
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Hzr 2008 #2 incikk dediki: şahsen ben vatan hainlerini engellemkle kalmaz onalrı yok ederdim sonsuza dek Genişletmek için tıklayın... aynen..
incikk dediki: şahsen ben vatan hainlerini engellemkle kalmaz onalrı yok ederdim sonsuza dek Genişletmek için tıklayın... aynen..
Mai Usta 18 Hzr 2008 #5 engellemeye karşıyım. şiiddeti büyütür. engellenişlik psikolojisi hiç iyi değil. hep manyaklar bunun yüzünden debelleş oluyo başımıza. bırakın yapsınlar başaramıyolar nasıl olsa.... bırakın yapsınlar bırakın geçsinler vay be ne konştum
engellemeye karşıyım. şiiddeti büyütür. engellenişlik psikolojisi hiç iyi değil. hep manyaklar bunun yüzünden debelleş oluyo başımıza. bırakın yapsınlar başaramıyolar nasıl olsa.... bırakın yapsınlar bırakın geçsinler vay be ne konştum
M Misafir Üye2 Katılımcı 18 Hzr 2008 #6 istemez tabii kimse hayatında bi vatan haini de.. bunun dışında kendimi engellerdim (=(=
fLema-_-rocKer Katılımcı 18 Hzr 2008 #7 vatan hainLerni tabikide...ama kendini beğenmişLeride qörmesden qeLemem hç deiLse Laf kOyar enqLLerm..
vatan hainLerni tabikide...ama kendini beğenmişLeride qörmesden qeLemem hç deiLse Laf kOyar enqLLerm..
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Eyl 2020 #9 Artık hayatımız whatsap,facebook ,twitter ,instigram olmuş durumda Kendini beğenenleri ve vatan hainlarini engellerdim
Artık hayatımız whatsap,facebook ,twitter ,instigram olmuş durumda Kendini beğenenleri ve vatan hainlarini engellerdim