cemree =)=) V.I.P 27 Ock 2013 #1 El hareketleri ile duvarlarda oluşturulan görüntüleri bilirsiniz. Eğer bu konu sizin de ilgi alanındaysa bu el ile duvara gölge yansıtma ile ilgili bu resimlere göz atmanızda fayda var.
El hareketleri ile duvarlarda oluşturulan görüntüleri bilirsiniz. Eğer bu konu sizin de ilgi alanındaysa bu el ile duvara gölge yansıtma ile ilgili bu resimlere göz atmanızda fayda var.
cemree =)=) V.I.P 27 Ock 2013 #4 Işıklar gidip mum yaktığımızda hepimiz duvara vuran ışığın karşısına geçip basit bir tavşan yapmışızdır =) ama bunlar biraz daha zorlcak gibi =)))
Işıklar gidip mum yaktığımızda hepimiz duvara vuran ışığın karşısına geçip basit bir tavşan yapmışızdır =) ama bunlar biraz daha zorlcak gibi =)))
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Ock 2013 #5 Ah eskiler : ) Çocukluğumda ne çok yapardım böyle... Bence de biraz zor görünüyorlar,teşekkürler Cemree,maziyi hatırlattı...
Ah eskiler : ) Çocukluğumda ne çok yapardım böyle... Bence de biraz zor görünüyorlar,teşekkürler Cemree,maziyi hatırlattı...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ock 2013 #6 bende bayılıyorum bu el gölgelerine,kuzenim çok iyidir bu konuda