Malzemeler :
10 yaprak milföy
İç Harci İçin
2 elma
1 armut
1 su b. toz şeker
Tarçın
Üzeri İçin
Yumurta
Hazırlanışı
2 elmayı ve 1 adet armutu küp olarak kesin.Tavaya elamalrı ve armutları alın. Üzerine 1 su bardağı toz şeker ilave edin ve soteleyin. Milföy hamruların üzderine sotelenmiş olan elmalı ve armutlu iç harçtan paylaştırın. Milföyleri karşılıklı olarak kapatın.
Fırın tespsisine dizin. Üzerine yumurta sarısı sürün.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fıırnda pişirin. Fırından çıkınca üzerine pudra şekeri serpip servis edin.
10 yaprak milföy
İç Harci İçin
2 elma
1 armut
1 su b. toz şeker
Tarçın
Üzeri İçin
Yumurta
Hazırlanışı
2 elmayı ve 1 adet armutu küp olarak kesin.Tavaya elamalrı ve armutları alın. Üzerine 1 su bardağı toz şeker ilave edin ve soteleyin. Milföy hamruların üzderine sotelenmiş olan elmalı ve armutlu iç harçtan paylaştırın. Milföyleri karşılıklı olarak kapatın.
Fırın tespsisine dizin. Üzerine yumurta sarısı sürün.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fıırnda pişirin. Fırından çıkınca üzerine pudra şekeri serpip servis edin.