Emekli öğretmenlerin çocuklarının bursluluk sınavına başvuru sorunu çözüldü
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Bilişim Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 31/03/2009 tarihli Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Öğretmen Çocukları konulu “PYBS için başvuru yapmak isteyen öğrencilerden öğretmen çocuğu olanlarla ilgili bilgiler İLSİS' ten alınmaktadır. Sistemde bilgisi olmayan emekli öğretmenler, İLSİS' e eklenerek durumunun "Emekli" gösterilmesi halinde öğretmen çocuğu kontenjanından başvuru yapabileceklerdir şeklinde e maili tüm yetkililere gönderilmiştir.
2009 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavları ile ilgili tüm bilgiler ve duyurular
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Bilişim Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 31/03/2009 tarihli Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Öğretmen Çocukları konulu “PYBS için başvuru yapmak isteyen öğrencilerden öğretmen çocuğu olanlarla ilgili bilgiler İLSİS' ten alınmaktadır. Sistemde bilgisi olmayan emekli öğretmenler, İLSİS' e eklenerek durumunun "Emekli" gösterilmesi halinde öğretmen çocuğu kontenjanından başvuru yapabileceklerdir şeklinde e maili tüm yetkililere gönderilmiştir.
2009 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavları ile ilgili tüm bilgiler ve duyurular
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
internet sayfasında sürekli olarak yayımlanacaktır. Adayların, velilerin ve okul yöneticilerinin sözü edilen internet sayfasını takip etmeleri gerekli görülmektedir. Bilgilerin ve İlçe/okul tarafından
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
adresinin sık sık kontrol edilmesini, çok sayıda öğrencimiz ile ailelerini ilgilendiren bu sınavlarla ilgili iş ve işlemlerin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden yapılması gerekmektedir.