En beğenmediiniz erkek yada kız tiplemeleri???

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
En beğenmediiniz erkek yada kız tiplemeleri???

Benim erkeklerde= kumaş pantalon,köseli ayakkabı,gömlek
kızlarda=kumaş dar pan. çatala kadar inmiş dar body,sivri burunlu eyfer kulesi gibi topuğu olan ayakkabı....

ya sizin???

merakettim sen beğendiğini yazmışın sanırım :)

Erkeklerin altın kolye takması, sivri burun ayakkabı giymesi, kroca tavırlar, dar badi giymesi, ayakkabının arkasına basması, tesbih kullanması, arabesk müzik dinlemesi.. aslında bir sürü var ama şimdilik bu kadar yeter :)

Kızların dünyayı ben yarattım havası, modaya yetişme telaşı, grup içinde en güzel kız olma hevesi.. şimdilik bundan da bu kadar yeter

Erkekler:Beyaz çorap!, Abartlı jöle halleri,çizgili takım elbise, kırmızı kravat
Kızlar: Sivri mi sivri çizmeler, mini etek, abartı dekolte, bisiklet yaka her şey, fazla allık

erkeklerde : kız tavlıcam diye yapılan yapmacık davranışlar (erk dediğin oldugu gibi olmalı ama dimi:D) ve özenti giyim tarzları (sana yakışanı giyceksin kardeşim:D)
kızlarda : çok duygusallık romantiklik şıp sevdilik heleki erkeklerin peşinden koşan kız tipleri ıyyk
ve çok dar kot pantolon yani pantolon dar olsun da biçimli bir pantolon olsun bari dimi:) birde tabi yakışması lazım :)işte böle :) aklıma geldikçe yazarım daha bitmedi:P:P

Geri