Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ags 2021 #1 Ben bu aralar en çok herkesten herşeyden uzaklaşmayı, unutulmayı unutmayı istiyorum Ya sizler?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2021 #2 Lelis dediki: Ben bu aralar en çok herkesten herşeyden uzaklaşmayı, unutulmayı unutmayı istiyorum Ya sizler? Genişletmek için tıklayın... ben seni unuturum unuttururum bak simdi ) ) nelerde istiyormus )
Lelis dediki: Ben bu aralar en çok herkesten herşeyden uzaklaşmayı, unutulmayı unutmayı istiyorum Ya sizler? Genişletmek için tıklayın... ben seni unuturum unuttururum bak simdi ) ) nelerde istiyormus )
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Ags 2021 #4 GüLüCüKツ dediki: Türkiye'yi karış karış gezmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Birlikte gezelim istiyorum
GüLüCüKツ dediki: Türkiye'yi karış karış gezmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Birlikte gezelim istiyorum
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2021 #5 dünyamizi karis karis gezip yasadigim dünyayi tanimayi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 2 Ags 2021 #6 Şu an için "en çok" dediğim bişey yok. Ben hepsini istiyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 15 Ksm 2021 #10 Huzur barış sevgi