Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 8 Ags 2021 #1 Alttaki üyeye en son ne zaman ile başlayan soru soruyoruz ve alttaki üye de cevaplayarak sonraki üyeye aynı kalıbı kullanarak soru sorduğu bir oyun düşündüm Ben başlıyorum En son ne zaman trene bindin?
Alttaki üyeye en son ne zaman ile başlayan soru soruyoruz ve alttaki üye de cevaplayarak sonraki üyeye aynı kalıbı kullanarak soru sorduğu bir oyun düşündüm Ben başlıyorum En son ne zaman trene bindin?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 9 Ags 2021 #3 Hiç bir zaman En son ne zaman su içtin?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ags 2021 #4 az önce en son aklinda ne vardi
Simurg 😉 Özel üye 9 Ags 2021 #5 Bi sahile inmek ama gerçekleşmedi. En son ne zaman derin bir aaahh çektin?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ags 2021 #7 cuma günü en son babana ne zaman seni seviyorum babacigim dedin
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 9 Ags 2021 #9 Uzun zaman oldu En son ne zaman son ses müzik dinledin
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 9 Ags 2021 #10 Bir sene olmuştur bence En son ne zaman 13 saat veya üzeri uyudun?