K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2014 #3 erkekler ağlar ağlarda kim ağlayan bir erkek görmek ister , baba ağladımı dağlar yıkılır , bir hayal edin ne demek istediğimi anlarsınız ....!!
erkekler ağlar ağlarda kim ağlayan bir erkek görmek ister , baba ağladımı dağlar yıkılır , bir hayal edin ne demek istediğimi anlarsınız ....!!
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ekm 2021 #4 Erkeğin ağladığını kimse görmez içi ağlar ama kapı arkaları şahittir yaşlı gözlere...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ekm 2021 #5 KaderKatibi dediki: Erkeğin ağladığını kimse görmez içi ağlar ama kapı arkaları şahittir yaşlı gözlere... Genişletmek için tıklayın... Ben cok sahit oldum (( hatta omuzuma bile basini koyup agladi dünya ahiret kardesim olsun herdayim
KaderKatibi dediki: Erkeğin ağladığını kimse görmez içi ağlar ama kapı arkaları şahittir yaşlı gözlere... Genişletmek için tıklayın... Ben cok sahit oldum (( hatta omuzuma bile basini koyup agladi dünya ahiret kardesim olsun herdayim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ekm 2021 #6 yesim434 dediki: Ben cok sahit oldum (( hatta omuzuma bile basini koyup agladi dünya ahiret kardesim olsun herdayim Genişletmek için tıklayın... Sıkıntılı anında başını koyacak yaslanacak bir omuza herkesin ihtiyacı vardır, kime nasip olursa...
yesim434 dediki: Ben cok sahit oldum (( hatta omuzuma bile basini koyup agladi dünya ahiret kardesim olsun herdayim Genişletmek için tıklayın... Sıkıntılı anında başını koyacak yaslanacak bir omuza herkesin ihtiyacı vardır, kime nasip olursa...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ekm 2021 #8 YoRuMSuZ dediki: Uyandırmayalım bu tür konuları ama Genişletmek için tıklayın... uyandirmadikki sadece hortlattik birazcik )
YoRuMSuZ dediki: Uyandırmayalım bu tür konuları ama Genişletmek için tıklayın... uyandirmadikki sadece hortlattik birazcik )
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ekm 2021 #9 Ağlayan erkek cesaretli erkektir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ekm 2021 #10 yilmaz27 dediki: Ağlayan erkek cesaretli erkektir Genişletmek için tıklayın... Hayda ayikla pirincin tasini simdi ))) korkak erkekler göz yasinmi sakliyor komsum yani
yilmaz27 dediki: Ağlayan erkek cesaretli erkektir Genişletmek için tıklayın... Hayda ayikla pirincin tasini simdi ))) korkak erkekler göz yasinmi sakliyor komsum yani