yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2021 #1 Eşine kahvaltı hazırlayan erkek romantik midir, kılıbık mıdır?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #2 Alışkanlık olmasın ara sıra içimden gelmiş hazırlamışım kılıbık olmam. Toplasam ımmm iki olmuştur heralde.
Alışkanlık olmasın ara sıra içimden gelmiş hazırlamışım kılıbık olmam. Toplasam ımmm iki olmuştur heralde.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ock 2021 #3 KaderKatibi dediki: Alışkanlık olmasın ara sıra içimden gelmiş hazırlamışım kılıbık olmam. Toplasam ımmm iki olmuştur heralde. Genişletmek için tıklayın... bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem
KaderKatibi dediki: Alışkanlık olmasın ara sıra içimden gelmiş hazırlamışım kılıbık olmam. Toplasam ımmm iki olmuştur heralde. Genişletmek için tıklayın... bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #4 yesim434 dediki: bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem Genişletmek için tıklayın... İşte evin hanımı bu asla eşinin elini sıcaktan soğuğa vurdurmaz
yesim434 dediki: bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem Genişletmek için tıklayın... İşte evin hanımı bu asla eşinin elini sıcaktan soğuğa vurdurmaz
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Ock 2021 #5 Tabii ki romantiktir. Bizde haftasonlari beraber hazirliyoruz gayette guzel oluyor ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2021 #6 Romantiktir? Kaldı mı böyle erkekler ☺ olanın da soyu tükendi tüketiyor?
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2021 #7 yesim434 dediki: bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem Genişletmek için tıklayın... Sağlık olsun canısı☺
yesim434 dediki: bence olmaz kilibik hayat müsterek degilmii ben itiraf edeyim bende 30 yillik evliyim hic görmedim ))))))) dahhada görmem Genişletmek için tıklayın... Sağlık olsun canısı☺
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2021 #8 KaderKatibi dediki: İşte evin hanımı bu asla eşinin elini sıcaktan soğuğa vurdurmaz Genişletmek için tıklayın... Abim yanlış biliyon ,onu evin adamı yapacak??? hani evlenirken vaatte bulunuyorsunuz ya?
KaderKatibi dediki: İşte evin hanımı bu asla eşinin elini sıcaktan soğuğa vurdurmaz Genişletmek için tıklayın... Abim yanlış biliyon ,onu evin adamı yapacak??? hani evlenirken vaatte bulunuyorsunuz ya?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ock 2021 #9 AybüKe dediki: Abim yanlış biliyon ,onu evin adamı yapacak??? hani evlenirken vaatte bulunuyorsunuz ya? Genişletmek için tıklayın... Kim ne vaat etmişse yerine getirsin arkadaş ? ama o ben değilim ?
AybüKe dediki: Abim yanlış biliyon ,onu evin adamı yapacak??? hani evlenirken vaatte bulunuyorsunuz ya? Genişletmek için tıklayın... Kim ne vaat etmişse yerine getirsin arkadaş ? ama o ben değilim ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ock 2021 #10 Evde olduğu sürece kahvaltıyı hep eşim hazırlar ? Romantiklik olsun diye değil destek olup yükümü hafifletmek için
Evde olduğu sürece kahvaltıyı hep eşim hazırlar ? Romantiklik olsun diye değil destek olup yükümü hafifletmek için