OBir MEB Özel üye 25 Nsn 2015 #1 Yıllar geçti ama hala buraları unutmadık. Tekrar kocaman selamlar. Eskilerden birileri kalmış mıdır acaba?
Yıllar geçti ama hala buraları unutmadık. Tekrar kocaman selamlar. Eskilerden birileri kalmış mıdır acaba?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Nsn 2015 #2 Hoş geldin @OBir, yıllar sonra tekrar görmek ne güzel, artık buralarda kalıcı olman dileğiyle.
OBir MEB Özel üye 25 Nsn 2015 #3 Çok sağolun hocam sosyal medya bıktırdı sanırım daha çok görünüyor olacağım buralarda.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Nsn 2015 #4 Hoşgeldin Obir Aradığın eskilerden olmasamda bende baya eskittim kendimi buralarda )
OBir MEB Özel üye 25 Nsn 2015 #8 Sanırım ben daha eski üyeyim @dderya Teşekkürler arkadaşlar gerçekten hoş buldum. Gelecek günler daha hoş olur umarım
Sanırım ben daha eski üyeyim @dderya Teşekkürler arkadaşlar gerçekten hoş buldum. Gelecek günler daha hoş olur umarım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Nsn 2015 #9 OBir hoşgeldin. Tekrar aramızda olmana sevindim. Keyifli forumlar diliyorum.
OBir MEB Özel üye 27 Nsn 2015 #10 Çok teşekkür ederim @Çağlayağmur. Eskiden kalma bir selam konum vardır ama 4 yıl aradan sonra yeni bir merhaba konusu uygun olur diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim @Çağlayağmur. Eskiden kalma bir selam konum vardır ama 4 yıl aradan sonra yeni bir merhaba konusu uygun olur diye düşündüm.