yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Eyl 2021 #2 Evet işaretledim ama aslında degildir ama herkadın ev kadını oLamıyor
Never Give Up Özel Üye Özel üye 20 Eyl 2021 #3 yesim434 dediki: Evet işaretledim ama aslında degildir ama herkadın ev kadını oLamıyor Genişletmek için tıklayın... yesim434 dediki: Evet işaretledim ama aslında degildir ama herkadın ev kadını oLamıyor Genişletmek için tıklayın... Ayrı bir yetenek bence meslekten ziyade
yesim434 dediki: Evet işaretledim ama aslında degildir ama herkadın ev kadını oLamıyor Genişletmek için tıklayın... yesim434 dediki: Evet işaretledim ama aslında degildir ama herkadın ev kadını oLamıyor Genişletmek için tıklayın... Ayrı bir yetenek bence meslekten ziyade
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #4 yetenek degil Allah vergisi erkek niye yapamiyor he bence meslektir burda kadinlar emekli oluyor calismadiklari halde tr dede yapsinlar
yetenek degil Allah vergisi erkek niye yapamiyor he bence meslektir burda kadinlar emekli oluyor calismadiklari halde tr dede yapsinlar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Eyl 2021 #5 En fazla maaşı hakeden meslektir.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #6 KaderKatibi dediki: En fazla maaşı hakeden meslektir. Genişletmek için tıklayın... aynen
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 28 Eyl 2021 #8 Meslek şöyle tanımlanıyor. "İnsanın yaşamını sürdürebilmek için icra ettiği ve genellikle yoğun bir eğitim, çalışmayı gerektiren sürecin sonunda kişilerin kazandığı unvanın adıdır." Bu tanıma bakınca bana net şekilde meslekmiş gibi geliyor
Meslek şöyle tanımlanıyor. "İnsanın yaşamını sürdürebilmek için icra ettiği ve genellikle yoğun bir eğitim, çalışmayı gerektiren sürecin sonunda kişilerin kazandığı unvanın adıdır." Bu tanıma bakınca bana net şekilde meslekmiş gibi geliyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ock 2022 #10 Lelis dediki: Meslektir diyenler☺ Genişletmek için tıklayın...