Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Evlenilecek erkektir. hele de bu yardımı lütuf olarak görmeyip içinden gelerek yapıyorsa, başımızın üstünde yeri olan erkektir.Yani hayat müşterektir.diye düşünüyorum
Ama kabul edelim ki zor bir iş. "Ben o evde egemenlğin kayıtsız şartsız kadında olması gerektiğine inanıyorum o yüzden pek ev işlerine karışmayı düşünmüyorum" diye bir yaklaşımda bulunsam...
"yardım eden" derken bile kendinizi aşağılıyorsunuz kızlar.
Ekonomik özgürlüğü olan hiçbir kadın ev işlerini yapmaya mahkum değildir; diğerleri de değildir gerçi de nyse
Paşa hazretleri hizmetçi istiyosa hizmetçi tutsaydı
Nerde öylesi arkadaş? bir de evlenirken elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacam derler☺ yardım etmeyi bırakın daha kendi arkalarını toplamaktan acizler? en basiti çorapları kirliye atabilirler ,kardolabıyla didişmekten vaz geçebilirler, buldukları gibi bırakabilirler??