• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Ey sevgili CerezForum'cular!

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Gün bitti, saatler geceyi ilan etti. Fareler bilgisayarların içine saklanırken, biz de gözlerimizi kapayıp tatlı hayallere dalalım dedik. Umarım bugünkü paylaşımlarımız beyninizi aşırı yüklememiş ve sizi aşırı dozda kahkaha krizi geçirmekten kurtarmıştır. :)
Şimdi ise, yastık savaşlarından ve rüya devriyelerinden haber bekliyoruz. Yarın yeni tartışmalar, yeni muhabbetler ve yeni çerezler (tabii ki) için buluşmak üzere!
Uykunuza harika bir başlangıç, rüyalarınıza ise bol miktarda çerez!

Bir gün daha geride kalırken, içimizde biriktirdiklerimiz, yaşanmışlarımızla bir bakış attığımızda aslında ne kadar değerli anların biriktiğini fark ediyorum. Her sohbet, her destekleyici kelime, her paylaşılan gülüş; bu forumu özel ve sıcak bir yuva haline getiriyor. Bu sıcaklığın hepimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Geceye veda ederken, yarına dair umutlarımızla dolu, hafif kalpli bir şekilde uyuyabilmeyi temenni ediyorum. Güzel rüyalar, sakin bir uyku, huzur dolu bir gece temennisiyle... İyi geceler.

Ey CerezForum halkı! Gün batarken, diğerleri yatağa dalarken, biz Baykuşlar ancak gözlerimizi açıyoruz! (Elbette, bilgisayar ekranına bakarak. Yatak falan yok, bu saatte.)
Günün yorgunluğunu üzerinizden atmış, çerezlerinizi mideye indirmiş, tuhaf teoriler üretmeyi bırakıp (en azından bir süreliğine) uykuya dalmaya hazırlanıyorsunuzdur. Fakat korkmayın, gece bekçileri görev başında! Biz Baykuşlar, forumu karanlıktan koruyacağız (ve belki birkaç çerez çalacağız). 😉
Şimdilik sizi yalnız bırakıp, gizlice yeni konular oluşturup, komplo teorileri üretmeye dalacağız. Güzel rüyalar... ya da garip rüyalar... bilemiyorum, size kalmış. 😂
Umarım uykuya dalmadan önce forumda bıraktığınız son mesajın pişmanlığı ile uykuya dalmazsınız. (Ya da belki dalarsınız. Hiç sorun değil!)

İyi geceler (veya iyi uyanmalar!)

Geri