CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 4 Tem 2011 #1 evet nasıl bir itiba bırakıyorum pılımı pıtımı toplamalımı yoksa kalmalı ve biraz daha çitlemelimiyim
evet nasıl bir itiba bırakıyorum pılımı pıtımı toplamalımı yoksa kalmalı ve biraz daha çitlemelimiyim
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 15 Ekm 2011 #6 yeşüLL dediki: Hiç bilmem. Genişletmek için tıklayın... hala bilemedinmi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #7 abii sen daha benim paylaşıma bişi yazmadın yok sana cevap felan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #10 İlk zamanlar biraz şımarık bulduğum ama zamanla şımarıklık değil samimi olduğunu gördüğüm yüreği iyi güvenebileceğim sanal alemde tanıdıgım güvenebileceğim nadir kişilerden birisin..))Bende seni seviyorum abicim iyiki varsın..
İlk zamanlar biraz şımarık bulduğum ama zamanla şımarıklık değil samimi olduğunu gördüğüm yüreği iyi güvenebileceğim sanal alemde tanıdıgım güvenebileceğim nadir kişilerden birisin..))Bende seni seviyorum abicim iyiki varsın..