CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Mys 2021 #1 Şu harflerden hangisi farklıdır? B T R S İ L M V Y D F Z U
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Mys 2021 #3 Soruyu eksik ifade ettiğimiz göre bu cevabın makul karşılanır O halde şu şekilde soruyorum. Yukarıdaki harflerden hangisi bir yönü ile değerinden farklıdır? Upvote 0 Downvote
Soruyu eksik ifade ettiğimiz göre bu cevabın makul karşılanır O halde şu şekilde soruyorum. Yukarıdaki harflerden hangisi bir yönü ile değerinden farklıdır?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #4 İ mi acaba şansımı denemek istedim Upvote 0 Downvote Çözüm
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #5 KuMRu dediki: İ mi acaba şansımı denemek istedim Genişletmek için tıklayın... Kesin o dur noktasi var cunki Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: İ mi acaba şansımı denemek istedim Genişletmek için tıklayın... Kesin o dur noktasi var cunki
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #6 Ay bende ünlü ünsüz den yola çıktım dur bakalım bilirsem olayyyy Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #7 KuMRu dediki: Ay bende ünlü ünsüz den yola çıktım dur bakalım bilirsem olayyyy Genişletmek için tıklayın... Ona bakarsan u da ünlü Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Ay bende ünlü ünsüz den yola çıktım dur bakalım bilirsem olayyyy Genişletmek için tıklayın... Ona bakarsan u da ünlü
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #8 GüLüCüKツ dediki: Ona bakarsan u da ünlü Genişletmek için tıklayın... Sonradan fark ettim kız buda gol değil Upvote 1 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Ona bakarsan u da ünlü Genişletmek için tıklayın... Sonradan fark ettim kız buda gol değil
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Mys 2021 #9 KuMRu dediki: Sonradan fark ettim kız buda gol değil Genişletmek için tıklayın... İ dogrudur ama bence, sen hiiic merak etme Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Sonradan fark ettim kız buda gol değil Genişletmek için tıklayın... İ dogrudur ama bence, sen hiiic merak etme
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #10 GüLüCüKツ dediki: İ dogrudur ama bence, sen hiiic merak etme Genişletmek için tıklayın... Bakalım artık eğer doğru olursa sana bir çikolata Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: İ dogrudur ama bence, sen hiiic merak etme Genişletmek için tıklayın... Bakalım artık eğer doğru olursa sana bir çikolata