Fatih Dizisi-Fatih Dizi Oyuncuları

• Konuyu açan Konuyu açan RUZG4R
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

RUZG4R

ÖylesinE ♔
V.I.P
Fatih dizisi oyuncuları.
Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisi “Fatih” dizisinde Fatih Sultan Mehmed’i canlandıran oyuncu Mehmet Akif Alakurt

Fatih Dizisi'nin diğer oyuncu kadrosu ve oynadığı roller ise.
Seda Akman ( Gülbahar Hatun )
Gamze Özçelik ( Çiçek Hatun )
Aslı Tandoğan ( Dilyar )
Teoman Kumbaracıbaşı ( Vlad )
Birkan Sokullu*(Fatih Sultan Mehmed’in oğlu Şehzade Mustafa*)
Salih Bademci (2. Bayezid )
Alma Terzic
Dağhan Külegeç
Andrej Pejic

Bu diziyi bende izleyeceğim..Yine olayı harem olayına döndürmeyeceklerini umuyorum ...Beklediğim gibi olursa Hatırla sevgiliden sonra izleyeceğim 2.yerli dizi olacak .:)

inş saptırmazlar muhteşem yüzyıldan beklentim büyüktü ama saptırdılar buram buram tarih kokan bir dizi izleriz inşallah.

Tarihe bağlı kalacaklarını sanmıyorum. Diziyi uzatmak için saçma sapan olmayan olaylar ekliyorlar. Halbuki tarihte neyse onu göster varsın 1 sezon sürsün. İşte o 1yıllık adam akıllı dizi 3yıllık saçmalayan diziden çok daha fazla reyting alır hemde insanlar geçmişini ögrenir

Konusuna bakılırsa dizi daha çok FATİH ve oğulları arasındaki ilişkiyi işleyecek.ama illaki araya da aşk sokuşturacaklardır :)

Tarihe bağlı kalacaklarını sanmıyorum. Diziyi uzatmak için saçma sapan olmayan olaylar ekliyorlar. Halbuki tarihte neyse onu göster varsın 1 sezon sürsün. İşte o 1yıllık adam akıllı dizi 3yıllık saçmalayan diziden çok daha fazla reyting alır hemde insanlar geçmişini ögrenir

Kesinlikle katılıyorum ..O yüzden yerli dizileri sevmem reyting uğruna acıtasyonun çılkını çıkartıyorlar .

Birbirinin taklidi olan diziler sarmıyor, umarım bu da Muhteşem Yüzyıl taklidi olmaz. Örneğin 80'ler çok güzel tutulmuşken 90'lar tam bir taklit niteliğinde.

cemree haklısın ne kadar sürüyorsa o kadar olsun uzatmasınlar ama bu bizim sektörde yok.Burada ne kadar dizi uzarsa o kadar iyi dizi damgası yiyor.Diziyi yerinde bıraksalar iyi hatırlanır hiç olmazsa.Bunu koreliler iyi yapıyor dizileri 20-40 bölüm civarı.

Geri